- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

24 órás munkarendű iroda praktikus berendezési tárgyai

Egyre több hazai vállalat esetében fordul elő, hogy dolgozóik folyamatos munkarendben végzik irodai munkájukat. Főként a 24 órás telefonügyelettel rendelkező cégekre gondolunk.

De nemcsak ezek a vállalkozások azok, amelyek 24 órában, több munkavállaló váltásával oldják meg feladataikat, hanem például az orvosok, portaszolgálatok dolgozói is ilyen munkarendben dolgoznak. Számukra igazán fontos, hogy strapabíró, a váltó kollégák eltérő igényeit is mindenben kiszolgáló ülőhelyen tudják munkájukat végezni.

A telefonügyeletet végző irodákban naponta akár 4-6 órás váltásban is új munkatárs használja ugyanazt a munkaterületet. Itt saját asztaluk, székük híján többen osztoznak váltott időszakokban a berendezésen. Azonban például a székek esetében mindannyiuk számára más beállítást kell alkalmazni a kényelmes ülés érdekében. Pontosan ezért jó megoldás a 24 órás forgószék használata, hiszen ezen a széktípuson a kényelmi funkciókon túl, a könnyű beállítás és a terhelhetőség is megoldott. Az egyes modellek ugyan árfekvésüktől függően eltérő funkciókkal rendelkeznek, de egységesen elmondható valamennyiről, hogy strapabíró kialakításúak, állítható magassággal, kényelmes ülőfelülettel rendelkeznek.

 

 

A prémium kategóriás modellekbe is érdemes a cégeknek befektetni, hiszen az egész napon keresztüli használat során sokkal hamarabb mennének tönkre a normál kialakítású székek, többször kellene cserélni, vagy a karbantartási munkák miatt kieső időben másikkal pótolni azokat. Az igényes kialakítású 24 órás forgószékek ergonómiai szempontok szerint épülnek fel, magasított háttámlájukkal biztosítják a hát megfelelő támasztását. Puha támfelületű karfáik kényelmesen alátámasztják a karokat, így a gépelés során nem fáradnak el a kollégák izmai. Strapabíró lábcsillagok segítenek az akár 130-140 kg-os terhelés biztonságos megtartására. Így a kissé súlyosabb kollégák sem fogják magukat kényelmetlenül érezni munkaidejük alatt. 

 

 

A folyamatos munkarendben dolgozók számára igazi kihívást jelent, hogy saját irodaszereiket, irataikat, segédanyagaikat mindig megtalálják a munkaidő kezdetekor. Célszerű minden egyes kolléga számára egy gurulós, zárható konténert beállítani, így amikor felveszik a munkát saját fiókos szekrényüket az asztaluk alá tolják, a munka végeztével pedig kitolják azt onnan és már jöhet is a következő dolgozó.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: forgószék, iroda, irodabútor, irodai szék, konténer, irodaszék,


Kapcsolódó cikkek

Komfort, kényelem, exkluzív megjelenés = főnöki fotel

Komfort, kényelem, exkluzív megjelenés = főnöki fotel

Ha ön is vezető, és irodai munkájához szeretne ülő alkalmatosságot vásárolni, akkor néhány szempontot mindenképp figyelembe kell vennie, a tökéletes választás érdekében.
Visszatekintés és előrejelzés - 2017 és 2018 irodái

Visszatekintés és előrejelzés - 2017 és 2018 irodái

Ezúttal nézzük, milyenek voltak a 2017. év irodái, illetve tekintsük át, milyenek lesznek a 2018-as trendek, milyen színek dominálnak majd, és melyek azok az irányzatok, amelyek a következő időszakban a legdivatosabbak lesznek.
Otthoni munkavégzés - álom vagy rémálom?

Otthoni munkavégzés - álom vagy rémálom?

Az otthoni munkavégzés népszerűsége hazánkban is egyre inkább elterjed. Alakítsuk ki otthonunkban a számunkra legmegfelelőbb munkakörnyezetet.
5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

Megnyerő és letisztult formák, a legnemesebb egyszerűség, a visszafogott, ám szemet gyönyörködtető finom színvilág és valódi praktikusság.
A nem sokszorosításra tervezett Indigó

A nem sokszorosításra tervezett Indigó

Csodaszép szín, ami nem hasonlítható semmihez. A szín, mely melegséget, harmóniát és exkluzív külsőt ad irodájának, lakásának. Egy olyan stílus képviselője az Indigó bútorcsalád, mely egyedi és utánozhatatlan.