- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

24 órás munkarendű iroda praktikus berendezési tárgyai

Egyre több hazai vállalat esetében fordul elő, hogy dolgozóik folyamatos munkarendben végzik irodai munkájukat. Főként a 24 órás telefonügyelettel rendelkező cégekre gondolunk.

De nemcsak ezek a vállalkozások azok, amelyek 24 órában, több munkavállaló váltásával oldják meg feladataikat, hanem például az orvosok, portaszolgálatok dolgozói is ilyen munkarendben dolgoznak. Számukra igazán fontos, hogy strapabíró, a váltó kollégák eltérő igényeit is mindenben kiszolgáló ülőhelyen tudják munkájukat végezni.

A telefonügyeletet végző irodákban naponta akár 4-6 órás váltásban is új munkatárs használja ugyanazt a munkaterületet. Itt saját asztaluk, székük híján többen osztoznak váltott időszakokban a berendezésen. Azonban például a székek esetében mindannyiuk számára más beállítást kell alkalmazni a kényelmes ülés érdekében. Pontosan ezért jó megoldás a 24 órás forgószék használata, hiszen ezen a széktípuson a kényelmi funkciókon túl, a könnyű beállítás és a terhelhetőség is megoldott. Az egyes modellek ugyan árfekvésüktől függően eltérő funkciókkal rendelkeznek, de egységesen elmondható valamennyiről, hogy strapabíró kialakításúak, állítható magassággal, kényelmes ülőfelülettel rendelkeznek.

 

 

A prémium kategóriás modellekbe is érdemes a cégeknek befektetni, hiszen az egész napon keresztüli használat során sokkal hamarabb mennének tönkre a normál kialakítású székek, többször kellene cserélni, vagy a karbantartási munkák miatt kieső időben másikkal pótolni azokat. Az igényes kialakítású 24 órás forgószékek ergonómiai szempontok szerint épülnek fel, magasított háttámlájukkal biztosítják a hát megfelelő támasztását. Puha támfelületű karfáik kényelmesen alátámasztják a karokat, így a gépelés során nem fáradnak el a kollégák izmai. Strapabíró lábcsillagok segítenek az akár 130-140 kg-os terhelés biztonságos megtartására. Így a kissé súlyosabb kollégák sem fogják magukat kényelmetlenül érezni munkaidejük alatt. 

 

 

A folyamatos munkarendben dolgozók számára igazi kihívást jelent, hogy saját irodaszereiket, irataikat, segédanyagaikat mindig megtalálják a munkaidő kezdetekor. Célszerű minden egyes kolléga számára egy gurulós, zárható konténert beállítani, így amikor felveszik a munkát saját fiókos szekrényüket az asztaluk alá tolják, a munka végeztével pedig kitolják azt onnan és már jöhet is a következő dolgozó.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: forgószék, iroda, irodabútor, irodai szék, konténer, irodaszék,


Kapcsolódó cikkek

Számítógép szemszög

Számítógép szemszög

Egyre több ember választja a különféle hordozható változatot - a notebookot, vagy egy kisebb típust a tablet-et. Ettől függetlenül azonban még mindig oroszlánrészét ezeknek az eszközöknek az asztali gépek teszik ki. Az asztali géphez - nevéből ...
Esztétikus irodai bútorok

Esztétikus irodai bútorok

Egy adott helyiség berendezése nem kis fejtörést okozhat, hiszen a praktikusság mellett fontos szempont a kényelem, illetve az esztétika.
5 tipp, hogyan legyen mindig rend az íróasztalon

5 tipp, hogyan legyen mindig rend az íróasztalon

Ha tippjeink alapján tartja rendben íróasztalát, akkor mindig rend és szervezettség lesz az uralkodó munkaterületén. Ne hagyja, hogy a rendezetlenség negatívan befolyásolja munkaképességét.
Dolgozószoba kis helyen – praktikus otthoni megoldások

Dolgozószoba kis helyen – praktikus otthoni megoldások

Ha nem jut otthon egy egész szoba a home-office-nak, akkor talán a legideálisabb egy nyugalmas dolgozó zug kialakítása. Most néhány ötlettel és tippel szeretnék segíteni azoknak, akik hasonló projekten gondolkodnak, de valamiért ezidáig még nem mertek belevágni.
Inspiráló irodát!

Inspiráló irodát!

Hangulatos irodát szeretnénk? Vagy inkább olyat, ami a célnak megfelel? Modern vagy klasszikus berendezést képzeltünk el? Mindegyik megoldható a megfelelő irodabútorral! - Inspiráló irodát!