- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

4 módja, hogy a kollégák a hőségben is jól dolgozzanak

Szinte naponta dől meg a meleg rekord hazánkban, érthető módon a munkatársakat is megviseli a hőség. Segítsük az irodai munkát néhány átgondolt módszerrel.

A klímaváltozást naponta megtapasztalhatjuk, mindannyiunk számára nehéz elviselni a meleget főként, ha a munkahelyünkön kell végigülnünk a napot. A munkavállalók jó közérzete hozzájárul a termelékenységükhöz, ezért a cégvezetők számára a legfontosabb a dolgozók érzelmi és fizikai állapotának figyelembe vétele. A hőmérséklet emelkedésével a koncentráció is csökkenhet. A munkatársak kényelmének maximalizálása minden cégvezető számára fontos szempont. Számos lehetőségük van erre, nézzünk négy módszert ezek közül.

 

 

1. Színek

Az évszakok változását próbáljuk meg az iroda belső megjelenésében is visszatükrözni. A téli időszakban elhelyezett vastag szőnyegeket cseréljük könnyedebb anyagra. A színek is nagy hatással vannak közérzetünkre, lehetőség szerint a dekorációban is jelenítsük meg a nyár világos színeit. A falon függő képek hangulata és színvilága szintén tükrözze a nyár hangulatát. Helyezzünk több zöld növényt az irodákba, tárgyaló helyiségekbe. Engedjük be a természetes fényt a szobákba és ne feledkezzünk meg a légkondicionáló berendezések beszereléséről, karbantartásáról sem, hiszen ezek nélkül a negyven fokos hőség elviselhetetlen.

 

2. Öltözködés

Felejtsük el a dress kódokat a hőség idején. Ne várjuk el, hogy a kollégáink öltönyben és nyakkendőben üljék végig a munkanapot, természetesen a rövidnadrág és a póló nem lesz megfelelő, de lazítsunk a megszokott viseleten. A nőknél se ragaszkodjunk a harisnya és a térd alatt érő szoknya viseléséhez.

 

3. Frissítők

Lepjük meg frissítőkkel a kollégákat. Lehet az egy hűsítő jégkrém, vagy egy limonádé, esetleg egy hideg gyümölcstál, mely jól esik a nagy melegben mindenkinek. A munkatársak morálját, termelékenységüket növelheti ez az apró figyelmesség. 

 

4. Külső helyszín

A nagy forróságot ugyan könnyebb elviselni egy légkondicionált irodában, azonban néha jól esik kimozdulni a megszokott közegből, vigyük ki a kollégákat a szabadba. Egy nyári csapatépítő tréning, sportnap kiválóan elő fogja segíteni a későbbi koncentrációt a munkatársak körében.

Ha nincs lehetőségünk ezt megvalósítani forráshiány miatt, akkor adjuk meg az esélyt arra, hogy napközben kiülhessenek a kollégák a teraszra, vagy a belső udvarra és ott végezhessék munkájukat, vagy ott tarthassák a meetingeket. A kényelmes kerti bútorokkal berendezett külső helyszínek szintén a hatékonyságot növelhetik.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, műrattan, irodaszék, webáruház,


Kapcsolódó cikkek

Trendi irodaberendezés fillérekből

Trendi irodaberendezés fillérekből

A manapság kapható irodabútorokban az a jó, hogy számos eleme közül mi választjuk ki azokat, amelyeket az irodában szeretnénk látni. Ebben pedig az a nagyszerű, hogy egyelőre akár csupán csak polcokkal is berendezhetjük az irodát...
Könyvelő iroda berendezése

Könyvelő iroda berendezése

A mindennapi munkába gyorsan bele lehet fáradni. Küzdeni kell a felkeléssel, az utazással, a délutáni fáradsággal. Ez ellen a legjobb gyógyír, ha otthonos, funkcionálisan berendezett irodában dolgozhatunk.
Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Az irodában töltött munkaidőnk nagy részét ülve töltjük, többségében a számítógép monitorjára meredve, ezért fontos, hogy ergonomikus forgószéket válasszunk az egész napos üléshez.
Térnövelés az irodában - Malibu irodabútor

Térnövelés az irodában - Malibu irodabútor

Minden iroda életében eljön a pillanat, amikor már belaktuk. De nem muszáj azonban egyből falakat bontani! A zsúfoltság érzetének elkerülésére pár hasznos tanácsot hoztunk Önnek. Lépjünk hátra kettőt, és gondoljuk újra.
4 fontos intelem, start-up cégek irodáinak berendezéséhez

4 fontos intelem, start-up cégek irodáinak berendezéséhez

A lendületes, produktív csapatmunkához fontos a rugalmas munkakörnyezet. A kopottas pincék, elhanyagolt garázsok olcsó megoldást kínálnak az induló cégek számára.