- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

4 módja, hogy a kollégák a hőségben is jól dolgozzanak

Szinte naponta dől meg a meleg rekord hazánkban, érthető módon a munkatársakat is megviseli a hőség. Segítsük az irodai munkát néhány átgondolt módszerrel.

A klímaváltozást naponta megtapasztalhatjuk, mindannyiunk számára nehéz elviselni a meleget főként, ha a munkahelyünkön kell végigülnünk a napot. A munkavállalók jó közérzete hozzájárul a termelékenységükhöz, ezért a cégvezetők számára a legfontosabb a dolgozók érzelmi és fizikai állapotának figyelembe vétele. A hőmérséklet emelkedésével a koncentráció is csökkenhet. A munkatársak kényelmének maximalizálása minden cégvezető számára fontos szempont. Számos lehetőségük van erre, nézzünk négy módszert ezek közül.

 

 

1. Színek

Az évszakok változását próbáljuk meg az iroda belső megjelenésében is visszatükrözni. A téli időszakban elhelyezett vastag szőnyegeket cseréljük könnyedebb anyagra. A színek is nagy hatással vannak közérzetünkre, lehetőség szerint a dekorációban is jelenítsük meg a nyár világos színeit. A falon függő képek hangulata és színvilága szintén tükrözze a nyár hangulatát. Helyezzünk több zöld növényt az irodákba, tárgyaló helyiségekbe. Engedjük be a természetes fényt a szobákba és ne feledkezzünk meg a légkondicionáló berendezések beszereléséről, karbantartásáról sem, hiszen ezek nélkül a negyven fokos hőség elviselhetetlen.

 

2. Öltözködés

Felejtsük el a dress kódokat a hőség idején. Ne várjuk el, hogy a kollégáink öltönyben és nyakkendőben üljék végig a munkanapot, természetesen a rövidnadrág és a póló nem lesz megfelelő, de lazítsunk a megszokott viseleten. A nőknél se ragaszkodjunk a harisnya és a térd alatt érő szoknya viseléséhez.

 

3. Frissítők

Lepjük meg frissítőkkel a kollégákat. Lehet az egy hűsítő jégkrém, vagy egy limonádé, esetleg egy hideg gyümölcstál, mely jól esik a nagy melegben mindenkinek. A munkatársak morálját, termelékenységüket növelheti ez az apró figyelmesség. 

 

4. Külső helyszín

A nagy forróságot ugyan könnyebb elviselni egy légkondicionált irodában, azonban néha jól esik kimozdulni a megszokott közegből, vigyük ki a kollégákat a szabadba. Egy nyári csapatépítő tréning, sportnap kiválóan elő fogja segíteni a későbbi koncentrációt a munkatársak körében.

Ha nincs lehetőségünk ezt megvalósítani forráshiány miatt, akkor adjuk meg az esélyt arra, hogy napközben kiülhessenek a kollégák a teraszra, vagy a belső udvarra és ott végezhessék munkájukat, vagy ott tarthassák a meetingeket. A kényelmes kerti bútorokkal berendezett külső helyszínek szintén a hatékonyságot növelhetik.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, műrattan, irodaszék, webáruház,


Kapcsolódó cikkek

Számítógépasztal munkához, tanuláshoz, otthonra, vagy irodába?

Számítógépasztal munkához, tanuláshoz, otthonra, vagy irodába?

Amennyiben beszerzünk egy jó minőségű számítógépasztalt és nem görnyedve az ágyból püföljük a billentyűket, úgy már megtettük az első lépést saját egészségünk érdekében.
Több funkciós iroda egyszerű kialakítása

Több funkciós iroda egyszerű kialakítása

Az Oscar irodabútor család sokoldalúságának köszönhetően egy iroda több funkciót is képes ellátni. A sokféle elem segítségével, az egyedi igényeknek megfelelően alakítható a berendezés.
Job Express - Egy jó választás

Job Express - Egy jó választás

A Job Express irodabútor-család elemei nagyon jól variálhatóak, formai kialakítása és színvilága szinte minden környezetbe remekül illeszkedik.
Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Mindannyian megtapasztaltuk már a költözéssel járó stresszt. Egy cég életében is eljön egyszer a költözés ideje, ekkor még nagyobb szervezettségre van szükség.
Open irodabútor – mindenre nyitottan

Open irodabútor – mindenre nyitottan

Azon irodabútorok sorát erősíti, melyek legfőbb stílusjegye, hogy bárhova passzol, kerüli a kirívóságot, éppen ezért nagyon népszerű is. Nem lehet ezt pontosabban megfogalmazni, minthogy remekül mutat bármilyen környezetben, akár egy ...