- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

4 módja, hogy a kollégák a hőségben is jól dolgozzanak

Szinte naponta dől meg a meleg rekord hazánkban, érthető módon a munkatársakat is megviseli a hőség. Segítsük az irodai munkát néhány átgondolt módszerrel.

A klímaváltozást naponta megtapasztalhatjuk, mindannyiunk számára nehéz elviselni a meleget főként, ha a munkahelyünkön kell végigülnünk a napot. A munkavállalók jó közérzete hozzájárul a termelékenységükhöz, ezért a cégvezetők számára a legfontosabb a dolgozók érzelmi és fizikai állapotának figyelembe vétele. A hőmérséklet emelkedésével a koncentráció is csökkenhet. A munkatársak kényelmének maximalizálása minden cégvezető számára fontos szempont. Számos lehetőségük van erre, nézzünk négy módszert ezek közül.

 

 

1. Színek

Az évszakok változását próbáljuk meg az iroda belső megjelenésében is visszatükrözni. A téli időszakban elhelyezett vastag szőnyegeket cseréljük könnyedebb anyagra. A színek is nagy hatással vannak közérzetünkre, lehetőség szerint a dekorációban is jelenítsük meg a nyár világos színeit. A falon függő képek hangulata és színvilága szintén tükrözze a nyár hangulatát. Helyezzünk több zöld növényt az irodákba, tárgyaló helyiségekbe. Engedjük be a természetes fényt a szobákba és ne feledkezzünk meg a légkondicionáló berendezések beszereléséről, karbantartásáról sem, hiszen ezek nélkül a negyven fokos hőség elviselhetetlen.

 

2. Öltözködés

Felejtsük el a dress kódokat a hőség idején. Ne várjuk el, hogy a kollégáink öltönyben és nyakkendőben üljék végig a munkanapot, természetesen a rövidnadrág és a póló nem lesz megfelelő, de lazítsunk a megszokott viseleten. A nőknél se ragaszkodjunk a harisnya és a térd alatt érő szoknya viseléséhez.

 

3. Frissítők

Lepjük meg frissítőkkel a kollégákat. Lehet az egy hűsítő jégkrém, vagy egy limonádé, esetleg egy hideg gyümölcstál, mely jól esik a nagy melegben mindenkinek. A munkatársak morálját, termelékenységüket növelheti ez az apró figyelmesség. 

 

4. Külső helyszín

A nagy forróságot ugyan könnyebb elviselni egy légkondicionált irodában, azonban néha jól esik kimozdulni a megszokott közegből, vigyük ki a kollégákat a szabadba. Egy nyári csapatépítő tréning, sportnap kiválóan elő fogja segíteni a későbbi koncentrációt a munkatársak körében.

Ha nincs lehetőségünk ezt megvalósítani forráshiány miatt, akkor adjuk meg az esélyt arra, hogy napközben kiülhessenek a kollégák a teraszra, vagy a belső udvarra és ott végezhessék munkájukat, vagy ott tarthassák a meetingeket. A kényelmes kerti bútorokkal berendezett külső helyszínek szintén a hatékonyságot növelhetik.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, műrattan, irodaszék, webáruház,


Kapcsolódó cikkek

5 tipp, hogyan legyen mindig rend az íróasztalon

5 tipp, hogyan legyen mindig rend az íróasztalon

Ha tippjeink alapján tartja rendben íróasztalát, akkor mindig rend és szervezettség lesz az uralkodó munkaterületén. Ne hagyja, hogy a rendezetlenség negatívan befolyásolja munkaképességét.
Hogyan tükrözheti az iroda berendezése a vállalati kultúrát?

Hogyan tükrözheti az iroda berendezése a vállalati kultúrát?

A cég külsőségeiben is megmutathatja a vállalati értékeket, gondolkodásmódot, a berendezés, az elrendezés és a dizájn használatával.
Irodaszekrények, polcok és íróasztalok nagyvállalati stílusban

Irodaszekrények, polcok és íróasztalok nagyvállalati stílusban

Ahogy otthonunkban sem, úgy az irodánkban sincs helye zűrzavarnak. A tárolás, a tárgyak megfelelő helyének biztosítása mindannyiunk számára fontos, ám azok elhelyezése sem mindegy.
Milyen egy jó dolgozószoba?

Milyen egy jó dolgozószoba?

Otthon olyan berendezési tárgyakkal és bútorokkal vesszük körül magunkat, amellyel saját személyiségünket, ízlésünket, igényeinket, természetünket fejezzük ki. Épp ezért nagyon fontos végiggondolni, hogy milyen irodabútort választunk a dolgozószobába.
Bolt helyett webáruház – máris egyszerűbb az irodabútor vásárlás!

Bolt helyett webáruház – máris egyszerűbb az irodabútor vásárlás!

Új irodabútort vennénk? Megvan az elképzelés, vagy még abban is bizonytalanok vagyunk? A legokosabb, ha webáruházból vásárolunk. Felesleges rohangálás, nézelődés nélkül!