- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Az irodaberendezés kiegészítői: asztali lámpák

Az asztali lámpák az iroda legjobban variálható, és legnagyobb fantáziával megalkotott elemei, amelyek helyes kiválasztása után szinte felöltöztetik a helyiséget, vagy éppen rendkívül vidámmá, kellemes hangulatúvá varázsolják azt. Ja és hogy el ne felejtsem: az asztali lámpa nem csak egy dekorációs elemként használt kiegészítő. A téli, sötét délutánok és esték ideje alatt végzett munka alapvető kelléke: fényt biztosít az íróasztalon végzett munka közben.

 

 

Fények az irodában és egészségünk

A legjobb, ha természetes fénynél végzünk irodai munkát az íróasztalunk mellett, ám ez nem minden esetben lehetséges. Legyen bármennyi ablak az irodahelyiségen, hiába világította be egész nap a napfény az irodát, ha eljön az este, és nekünk még dolgoznunk kell, akkor már csak egy asztali lámpa segíthet. Hiába van a helyiségben mennyezeti lámpa, amely tökéletes megvilágítást biztosít az irodában, ám a fentről jövő fény miatt beárnyékoljuk az íróasztalunkat, az előttünk lévő papírokat, ezért mindenképpen egy asztali lámpa ideális erre az esetre.

 

 

Asztali lámpák választéka

Annyi forma létezik, amennyit csak el tudunk képzelni, stílusban is meghatározó egy-egy darab, anyagát tekintve pedig fém, fa, üveg, műanyag, kerámia és textil kombinációiból készülnek asztali lámpák. Válasszunk lehetőség szerint energiatakarékos izzót a leendő lámpánkba, amely fehér fényt áraszt. A legjobb egy irodai munkát végző számára, ha a lámpa karja állítható minden irányban, ennek köszönhetően mindig oda jut a fény, ahol szükségünk van rá.

 


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: kiegészítők, iroda, iroda berendezés, dolgozószoba, homeoffice,


Kapcsolódó cikkek

Dolgozószoba kis helyen – praktikus otthoni megoldások

Dolgozószoba kis helyen – praktikus otthoni megoldások

Ha nem jut otthon egy egész szoba a home-office-nak, akkor talán a legideálisabb egy nyugalmas dolgozó zug kialakítása. Most néhány ötlettel és tippel szeretnék segíteni azoknak, akik hasonló projekten gondolkodnak, de valamiért ezidáig még nem mertek belevágni.
Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Költséghatékony, gyors megoldást keres arra, hogyan osszon meg nagy munkaterületeket? Felejtse el a gipszkarton válaszfalakat.
Irodai tárolási útmutató

Irodai tárolási útmutató

Az irodában nemcsak a dokumentumokat kell eltárolnunk, hanem számtalan más eszköz elhelyezését is biztosítanunk kell. A különböző tárolási funkciót ellátó bútorokat gyűjtöttük össze cikkünkben.
A praktikusság megtestesítője - Bahama irodabútor

A praktikusság megtestesítője - Bahama irodabútor

Letisztultság, praktikusság, strapabírás – ha három szóban kellene összefoglalni mik egy jó irodabútor ismérvei, akkor talán ezek lennének azok, és egyúttal ez jellemezi a magyar gyártású Bahama irodabútorokat is.
5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

Megnyerő és letisztult formák, a legnemesebb egyszerűség, a visszafogott, ám szemet gyönyörködtető finom színvilág és valódi praktikusság.