- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Az irodabútor webáruház előnyei

Néhány évtizede még, ha bútorra volt szükségünk a lakásba vagy akár az irodába is, rá kellett szánnunk ki tudja hány napot, hogy a nyakunkba vegyük a várost, vagy éppen városokat, míg meg nem találjuk a bútorboltokban a megfelelő darabokat. Ezt manapság otthonról, vagy éppen az irodából kényelmesen, a számítógépen keresztül tudjuk lebonyolítani. Nyilván a legtöbb időt az fogja elvenni, míg a rengetek bútorcsalád között megtaláljuk a számunka tetszőt, de a vásárlás csupán 2 kattintás. Döntse el mindenki, hogy ez jó-e vagy sem, én a webes vásárlás híve vagyok. Ám lássuk a további előnyöket.

 

Rohanó 21. századi világ, változó vásárlási szokások

Kétféle ember létezik. Az egyik szeret vásárolni (a szó szoros értelmében, fizikálisan), a másik nem. Ki, hogy van vele, én nem preferálom az embertömegeket az áruházakban, és azt sem szeretem, ha az eladó máris a nyakamban lóg és kérdésekkel bombáz, holott még a küszöböt nem léptem át. Arról nem is beszélve, hogy aki bútort szeretne vásárolni, előbb a szemét kell legeltetnie, hiszen ritka, ha valaki kész tervekkel, bútorszínnel, konkrétumokkal áll elő egy bútorboltban.

 

 

Meglátni és megszeretni

A bútorvásárlás számomra – legyen bármilyen és bárhová való bútororról szó -, a „meglátni és megszeretni” elven alapul. Lehet, hogy vannak nekem tetsző színek, és elképzelésem is van arról, hogy milyen elosztású komódot szeretnék a dolgozószobámba, de sosem tudhatom, nem írja-e felül a tervemet egy általam hirtelen, váratlanul megpillantott, szebb darab. És végül még egy érv, amely számomra a webes vásárlás mellett szól: egyszerűen nincs időm boltba menni.

 

 

Kényelmes és gyors

Ebben a rohanó világban épp csak hazaesünk este, de már élni se marad időnk, nem még erőnk. Ezek után hova menne még az ember bútort nézni? Természetesen a webáruházba. Még fáradtan is képes mindenki arra, hogy az egér görgőjét tekerje, és nézegesse a választékot. Itt máris képet kaphatunk arról, hogy milyen kínálattal kecsegtetnek a webáruházak, és könnyen ki is nézhetünk egy-két nagyon csinos darabot.

Pont passzolna az iroda falának színéhez… Persze szinte minden irodabútor családnál több szín közül választhatunk, így könnyebb lesz valóban olyan árnyalatot találni, amelyik pont a helyiségbe illik. Az oldalakon nagyon egyszerű a navigálás, egyszerűen kezelhető a felület, könnyen megrendelhető egy termék, semmiféle vesződséggel nem jár a folyamat, és még sorba sem kell állnunk. A kasszás néni sem bosszús velünk, és természetesen a szállítást is a webáruház bonyolítja le. Azt hiszem ez maga a kánaán. Azon csodálkozom még, hogy az emberek miért nem csak webáruházon keresztül vásárolnak?


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: webáruház, irodabútor webáruház, kényelem, iroda, irodabútor,


Kapcsolódó cikkek

Milyen egy jó dolgozószoba?

Milyen egy jó dolgozószoba?

Otthon olyan berendezési tárgyakkal és bútorokkal vesszük körül magunkat, amellyel saját személyiségünket, ízlésünket, igényeinket, természetünket fejezzük ki. Épp ezért nagyon fontos végiggondolni, hogy milyen irodabútort választunk a dolgozószobába.
Hogyan válasszunk számítógépasztalt?

Hogyan válasszunk számítógépasztalt?

Számítógépasztalra szükségünk lehet otthonunkban és az irodánkban egyaránt, hiszen jó eséllyel mindkét területen használunk számítógépet.
Új év, új irodabútor – Raut, a sikeres vezetők irodabútora

Új év, új irodabútor – Raut, a sikeres vezetők irodabútora

Amikor elkezdődik egy új év, minden vezető újabb tervekkel és elképzelésekkel vág bele az esztendőbe. A sikerek, célok elérése mozgatja és ösztönzi a dolgozókat, vezetőket egyaránt. Ám miért ne kezdhetnénk az új évet egy új irodabútorral is?
Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!

Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!

Izgalmas feladat új irodánk berendezése! Hogyan is kezdjünk hozzá? Választottunk már stílust? Milyen elemekre lesz feltétlenül szükségünk? - Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!
Térdelő munka, kényelmesen…

Térdelő munka, kényelmesen…

Nekünk is gondot okoz az állandó üldögélés munka közben? Fájdalmak gyötörnek a nyolc órás munkanap után? Próbáljuk ki a térdeplőszéket: többféle változatban és színben lehet a miénk!