- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Dolgozószoba design

A dolgozószoba az a helyiség a lakásban, amit mi rendezünk be, kizárólag úgy és olyan bútorokkal, kiegészítőkkel, amilyennel mi szeretnénk. Nem kell alkalmazkodni a főnökhöz, aki saját ízlését viszi az irodába a színek és az irodaberendezés tekintetében is, csupán a lakás többi részéhez kell némiképp igazodni. Ennek köszönhetően, ha valaki dolgozószoba-kialakítás mellett dönt, elsősorban saját ízlését, egyéniségét viszi a design-ba, vagyis önmagát fejezi ki, ha berendez egy helyiséget. Ám mielőtt homlok egyenest fejjel rohannánk a falnak, és elkezdenénk egyenként kiválogatni a home office elemeit, vizsgáljuk meg néhány aspektusból a kérdést, és döntsünk okosan, megfontoltan.

 

 

A modern, minimalista home-office

Mint már említettem, valamelyest igazodnunk kell a lakás többi részének berendezéséhez, hogy ne üssön el nagyon sem stílusban, sem színben a dolgozószoba sem. Ha a lakásban pasztell színek uralkodnak, a dolgozószobába se fessük a falakat sötétzöldre, de a stílusbeli különbségeket is kerüljük. A modern dolgozószoba világos, a legjobb, ha minél több természetes fényt engedünk be ebbe a helyiségbe. Jó hatással lesz a közérzetünkre, ennek köszönhetően pedig a munkában is eredményesebbek leszünk. A szellős, világos, nagy terek inspirálnak, a modern, szögletes vonalvezetésű irodabútorok pedig legyenek praktikusak. A kiegészítők tükrözzék egyéniségünket, ezeknek lesz a szerepe a home office hangulatának javításában.

 

 

Klasszikus stílusú dolgozószoba

Amennyiben a lakás többi része is klasszikus bútorokkal rendelkezik, és ez a stílus áll hozzánk közel, egy rendkívül otthonos dolgozószobát alakíthatunk ki. A klasszikus irodabútorok színe az, ami általában dominál a helyiségben, hiszen ezek többnyire sötét tónusúak. Hogy elkerüljük a zsúfolt hatást, a falak színét fessük világosra, és csak olyan elemeket helyezzünk el a helyiségben, amelyek szükségesek az iratok tárolására. A kiegészítők legyenek meleg vagy földszínűek, hiszen ezek még otthonosabbá teszik a légkört, és jó érzéssel töltenek el bennünket, ha a helyiségben tartózkodunk. A szobanövényeket se felejtsük el, ezek ugyanis életet visznek a dolgozószobába, ami egy-egy nehezebb, nyűgösebb feladat elvégzése közben jól jön.

 

 

A home office forgószéke

A kényelem és az egészség legyen az elsődleges szempont. Amennyiben nem értünk a forgószékekhez, és fogalmunk sincs, hogy mitől egészségkímélő egyik vagy másik, inkább kérdezzünk. Bár a gurulós székünket kipróbálni kitudjuk egy bútorboltban, azért azt sem árt tudni, hogy ha sok időt töltünk a forgószékünkben, nem a puha, csupa párna irodai szék a megfelelő, akkor akár mennyire is kényelmesnek találjuk egy pillanatra. A legjobb, ha webáruházból vásárolunk, ahol le van írva a termék mellett annak minden tulajdonsága, még az is, mennyire egészségkímélő, valamint milyen kényelmi funkciókkal rendelkezik. Ha pedig még ez sem lenne elég információ, akkor az ügyfélszolgálaton – amelyet telefonon is hívhat, illetve írásban, chaten is megtalál – hozzáértő, a forgószékek, irodabútorok témájában jártas személy ad meg minden segítséget a legjobb választáshoz.

 

 

A dolgozószoba berendezése

A legjobb választás az elemes irodabútor. Olyan elemeket válogathatunk össze, amelyre szükségünk van. Az akasztós szekrénytől az irattároló komódokig, szekrényekig, a könyvespolcoktól a billentyűzettartóig mindent megtalálunk egy-egy bútorcsalád elemei között. Több száz író- vagy számítógépasztal közül válogathatunk, irodabútor családokon belül is. Ennek köszönhetően a berendezés elemei nem ütnek majd el egymástól, minden darab harmonikusan illeszkedik a térbe. A funkcionális bútordarabok minden iratot és munkánkhoz szükséges holmit elnyelnek, rendezett sorokban tudjuk felsorakoztatni a mappákat a bútorokon, így a munka is könnyebben megy majd. A kiegészítők tekintetében játsszunk a színekkel, anyagokkal és formákkal, az izgalmas, üdítő elemek feldobják a hangulatot, otthonosabbá teszik a helyiséget.

 


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: dolgozószoba, klasszikus, modern, irodabútor, elemes bútor, forgószék, irodaszék,


Kapcsolódó cikkek

Profi tárolás az irodában is - BüroCombi+ irodabútorok

Profi tárolás az irodában is - BüroCombi+ irodabútorok

A BüroCombi+ irodaszekrényei és komódjai egytől egyig a pakolhatóságot tartják szem előtt, így különböző méretekben, különböző kialakításokkal is találkozhatunk, ha ilyen bútordarabokat szeretnénk.
Hibák, amiket egy álló íróasztal vásárlásánál elkövethetünk

Hibák, amiket egy álló íróasztal vásárlásánál elkövethetünk

Biztosan Ön is látta már nagyobb plázákban a mobiltelefon ügyfélszolgálatokon, hogy a munkatársak álló íróasztalok mellett dolgoznak. Elgondolkodott már azon, hogy vajon miért preferálja néhány cég ezt a megoldást?
A főnök választása

A főnök választása

Jó hír, ha a főnöki fotel kiválasztása kerül sorra, hiszen ez alighanem azt jelenti, hogy a kívánt irodabútorra már ráleltünk! A vezetői széket érdemes a bútor jellegéhez, színéhez igazítani, hogy az összhatás tökéletes legyen…
Otthoni iroda, tanulósarok, íróasztal választási tanácsok

Otthoni iroda, tanulósarok, íróasztal választási tanácsok

Otthoni iroda, tanulósarok, íróasztal választási tanácsok - Saját lakásunk berendezésekor lényegesen szerencsésebb helyzetben vagyunk, mint a munkahelyünk esetében, hiszen itt azt és úgy helyezünk el, ahogy akarunk.
Laptop használat zsibbadás nélkül

Laptop használat zsibbadás nélkül

Ugye Ön is járt már úgy, hogy kényelmes foteljében ülve, a laptopjával ölében elgémberedtek az izmai és a felmelegedett számítógép sem hagyott kellemes emlékeket maga után? Kiváló megoldás a laptop asztalok használata.