- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Egy divatos irodabútor család: Imago

Irodában dolgozik hosszú évek óta, de lehet, még Ön sem tudta konkrétan megfogalmazni, hogy milyen volna az ideális irodabútor, ami az iroda berendezését tekintve megfelel a legújabb, 21. századi követelményeknek és igényeknek. Én, aki ugyancsak irodában dolgozom és irodabútorokkal is foglalkozom, megteszem majd Ön helyett. A lehető legjobb irodabútor az, amelynek elemei elsősorban praktikusak, könnyen használhatók, gyerekjáték rendet tartani bennük, és nem utolsó sorban ízlésesek és strapabírók. Röviden. Ám lássuk, mit jelent ez a gyakorlatban.

 

 

Praktikus irodabútor elemek a mindennapi papírmunkához

Egy iroda berendezésénél nem csak az a fontos, hogy a bútorok szemrevalóak, mutatósak legyenek, hanem a praktikum is. Fontos, hogy olyan elemekkel rendelkezzen a helyiség, amelyben elférnek a papírok, de az iroda- és írószereket is tudjuk valahol tárolni. Ez viszont nem minden. Szükségesek egy irodában olyan elemek, amelyek kézre esnek, könnyen kezelhetőek, pillanatok alatt megtaláljuk bennük azt az iratot, amelyre éppen szükségünk van. Polcos szekrények, kisebb komódok képezik az igényt, ahová rendezetten, sorban tudjuk átlátható módon felsorakoztatni az iratokat, irattartó mappákat. Esetlegesen az iroda kis mérete megköveteli azt is, hogy keskenyebb bútorok is legyenek a kínálatban, melyek ugyancsak polcokkal lettek ellátva. Mindemellett fontos, hogy kényelmesen tudjunk közlekedni a bútorok között, tehát a zsúfoltságot el kell kerülnünk.

 

 

Széles elemválaszték, kényelmes asztalok, tárgyalásokra is

Egy valóban praktikus irodabútor család elemei között a jobbos és balos kivitelű asztalok is helyet kaptak, hiszen minden eshetőségre fel kell készülni. Természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy az irodahelyiség kisebb vagy nagyobb területű, hiszen amennyiben tárgyalóasztal is helyet kap a vezetői irodában, nem mindegy, hogy egy kör alakú, vagy inkább egy hosszabb, szélesebb asztal lesz a nyerő választás. Ha pedig igény van akár számítógépasztalra is a cégnél, mert valaki konkrétan csak számítógéppel dolgozik, jó, ha ugyanolyan kivitelű, egy bútorcsaládtól választott számítógépasztal is fellelhető az elemek között. A fiókos konténereket se feledjük, hiszen az iroda- és írószereknek ez a legmegfelelőbb tárolóhely.

 

 

Masszív bútorok kedvező áron

Egy irodában minden nap folyik a munka. A bútordarabok erősen igénybe vannak véve, hiszen csak óránként legalább 3-szor kell kinyitni egy szekrényt. Az asztalokról nem is beszélve, hiszen az a munkaterületünk, amin minden nap dolgozunk. Ezeknek a bútoroknak masszívnak, strapabírónak kell lenniük, hogy ne évente kelljen berendezést cserélni, hanem normális esetben 8-10 évenként, mikor már elavultnak számít a dizájn is. Az Imago irodabútor család elemei 18 mm vastag laminált faforgácslapból készültek PVC élzárással az élek védelme és a hosszútávú használat céljából. Az asztalok asztallapja 22 mm vastag, az üveges szekrények ajtajai 4 mm vastag bronzszínű edzett üvegből készültek. Mint a méretekből is látható, erős bútordarabokról van szó. A gyártó mindezek mellett 5 év garanciát vállal a bútorok minőségére. Ez már jelent valamit, nem igaz?

Összességében elmondható, hogy az Imago irodabútor család elemei nagy szín és elemválasztékkal rendelkezik, a darabok praktikusak és strapabírók, illetve nagyon kedvező áron lehet a miénk. Mi határozzuk meg melyik elemet rendeljük meg az irodahelyiségbe, és még abban is biztosak lehetünk, hogy bármi is történjen a bútorzattal, 5 év garanciánk van rá, és ez biztonságérzet nyújt. Divatos, trendi berendezés, ahol minden dolgozó kellemes érzi majd magát.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodabútor, iroda, dolgozószoba, modern, tárgyaló, irodai bútor,


Kapcsolódó cikkek

Esztétikus irodai bútorok

Esztétikus irodai bútorok

Egy adott helyiség berendezése nem kis fejtörést okozhat, hiszen a praktikusság mellett fontos szempont a kényelem, illetve az esztétika.
Az irodaberendezés kiegészítői: asztali lámpák

Az irodaberendezés kiegészítői: asztali lámpák

Az asztali lámpák az iroda legjobban variálható elemei, amelyek helyes kiválasztása után szinte felöltöztetik a helyiséget, vagy éppen rendkívül vidámmá, kellemes hangulatúvá varázsolják azt. Ja és persze világítanak is...
5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

Megnyerő és letisztult formák, a legnemesebb egyszerűség, a visszafogott, ám szemet gyönyörködtető finom színvilág és valódi praktikusság.
Főnöki fotel igényes kivitelben

Főnöki fotel igényes kivitelben

A vezetői iroda bútorzatának egyik lényeges eleme a főnöki fotel – persze nem kizárt, hogy van, aki szívesen ücsörögne egy ülőlabdán, de bizonyos szakmáknál ez nem lenne éppen előnyös.
Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Irodabútor választásakor két lehetőségünk van. Vagy összeszerelve érkezik a bútor, vagy pedig lapraszerelt állapotban. Vajon melyik megoldás lesz számunkra megfelelőbb?