- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Fizikai állóképesség növelése az iroda helyes kialakításával

A dolgozók fizikai állapota nagyban kihat munkavégzésük hatékonyságára, azonban ennek megteremtése nagy kihívást jelent a cégek számára.

A cégvezetők részéről igen fontos, hogy megértsék a dolgozók igényeit, ösztönözzék őket. Az egészséges munkahely kialakítása javítja a termelékenységet, és jelezheti a kollégáknak, hogy itt figyelnek rájuk. 

 

Állítható bútorok

A kutatások azt igazolják, hogy a hosszú ideig tartó ülés az egyén egészségére nézve rossz hatással van, szorosan kapcsolódik több egészségügyi probléma kialakulásával, mint például az elhízás. Negatív hatást gyakorol a dolgozók fizikai állapotára, ha nyolc órát vagy azon túl még több időt töltenek ülő helyzetben. Az állítható bútorok beillesztése a munkakörnyezetbe nagy segítséget nyújt ennek kiküszöbölésére. Az állítható magasságú és pozíciójú bútorok javítják a helyiség ergonómiáját és lehetővé teszik a csapat számára, hogy csökkenjen az izomfájdalom és a rossz testtartás.

 

 

Egészséges ételek

A helyes táplálkozás megoldása néha nehéz feladatot jelent a dolgozók számára, hiszen sokan hosszú órákat töltenek munkahelyükön és csak bekapnak valami gyors ételt, vagy elropogtatnak valami egészségtelent az íróasztaluk mellett. A munkahelyi büfék és éttermek választéka sem mindig megfelelő. A haladó gondolkodású vezetők már rájöttek, hogy zöldségeket, gyümölcsöket kínálnak az alkalmazottaknak. Vannak munkahelyek, ahol saját közösségi kertjükben termesztik meg a személyzetnek szánt friss, egészséges összetevőket.

 

Vizualitás

Az alkalmazottak feltöltődését szolgálhatjuk a vizuális élmények fokozásával is. A parkra kipillantva, a hatalmas ablakokon beáramló természetes fényben sokkal jobb érzéssel kezdenek majd a munkához, mint a szürke, sötét irodahelyiségben. Amennyiben nincs lehetőség a természetes fény beengedésére, akkor törekedjünk az egészséges megvilágítás kialakítására. 

 

Térbeli sokszínűség

A változtatható terek szintén elősegítik az egészséges munkahely megteremtését. Kevésbé lesz unalmas a helyiség, ha mindig változik benne valami. Ráadásul a közös munkát is segíti, ha az egy projekten dolgozók egy helyiségbe kerülhetnek, de a megbeszélések után mobil elválasztóval különíthetik el munkaterületüket. A dizájn kialakításába vonjuk be a kollégákat is, így kreativitásukat kiélve még jobban maguknak érzik munkahelyüket, megmutathatják mindenki számára egyéniségük egy darabját.

 

 

Aktív tér

Az aktív terek kialakításával azonnal segíthetünk a dolgozók fizikai egészségének javításában. A torna és jóga szobák, fitness helyiségek használata, a munkahelyi néhány perces masszázs, rövid reggeli testmozgás, mind aktívan hozzájárul a kollégák hatékony munkavégzéséhez és a minél kevesebb betegség miatti hiányzáshoz. Szánjunk időt és pénzt a megelőzés ilyen módjára.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, számítógépasztal, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Dolgozószoba design

Dolgozószoba design

A dolgozószoba az a helyiség a lakásban, amit mi rendezünk be, kizárólag úgy és olyan bútorokkal, kiegészítőkkel, amilyennel mi szeretnénk. Ám mielőtt homlok egyenest fejjel rohannánk a falnak, és elkezdenénk egyenként kiválogatni a home office ...
3 egyszerű tipp íróasztal beszerzése előtt

3 egyszerű tipp íróasztal beszerzése előtt

Az irodabútor piacon megszámlálhatatlan mennyiségű íróasztal kapható. Nagyon nehéz a választás azok számára, akiknek nincs konkrét, kiforrott elképzelésük. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a döntést, három egyszerű tippet adunk Önnek.
Hogyan hozzuk ki a legtöbbet kis irodánkból?

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet kis irodánkból?

Nem minden cég engedheti meg magának, hogy luxus irodát béreljen, óriási terekkel. Sok induló vállalkozás egy szobában kezdi tevékenységét.
Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Olyan irodában szeretnénk dolgozni, amely nemcsak funkcionális, de szép, hangulatos is? Bármelyik stílusban megtaláljuk az igazit. Lássuk, mire lesz szükségünk!
Open irodabútor – mindenre nyitottan

Open irodabútor – mindenre nyitottan

Azon irodabútorok sorát erősíti, melyek legfőbb stílusjegye, hogy bárhova passzol, kerüli a kirívóságot, éppen ezért nagyon népszerű is. Nem lehet ezt pontosabban megfogalmazni, minthogy remekül mutat bármilyen környezetben, akár egy ...