- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Fizikai állóképesség növelése az iroda helyes kialakításával

A dolgozók fizikai állapota nagyban kihat munkavégzésük hatékonyságára, azonban ennek megteremtése nagy kihívást jelent a cégek számára.

A cégvezetők részéről igen fontos, hogy megértsék a dolgozók igényeit, ösztönözzék őket. Az egészséges munkahely kialakítása javítja a termelékenységet, és jelezheti a kollégáknak, hogy itt figyelnek rájuk. 

 

Állítható bútorok

A kutatások azt igazolják, hogy a hosszú ideig tartó ülés az egyén egészségére nézve rossz hatással van, szorosan kapcsolódik több egészségügyi probléma kialakulásával, mint például az elhízás. Negatív hatást gyakorol a dolgozók fizikai állapotára, ha nyolc órát vagy azon túl még több időt töltenek ülő helyzetben. Az állítható bútorok beillesztése a munkakörnyezetbe nagy segítséget nyújt ennek kiküszöbölésére. Az állítható magasságú és pozíciójú bútorok javítják a helyiség ergonómiáját és lehetővé teszik a csapat számára, hogy csökkenjen az izomfájdalom és a rossz testtartás.

 

 

Egészséges ételek

A helyes táplálkozás megoldása néha nehéz feladatot jelent a dolgozók számára, hiszen sokan hosszú órákat töltenek munkahelyükön és csak bekapnak valami gyors ételt, vagy elropogtatnak valami egészségtelent az íróasztaluk mellett. A munkahelyi büfék és éttermek választéka sem mindig megfelelő. A haladó gondolkodású vezetők már rájöttek, hogy zöldségeket, gyümölcsöket kínálnak az alkalmazottaknak. Vannak munkahelyek, ahol saját közösségi kertjükben termesztik meg a személyzetnek szánt friss, egészséges összetevőket.

 

Vizualitás

Az alkalmazottak feltöltődését szolgálhatjuk a vizuális élmények fokozásával is. A parkra kipillantva, a hatalmas ablakokon beáramló természetes fényben sokkal jobb érzéssel kezdenek majd a munkához, mint a szürke, sötét irodahelyiségben. Amennyiben nincs lehetőség a természetes fény beengedésére, akkor törekedjünk az egészséges megvilágítás kialakítására. 

 

Térbeli sokszínűség

A változtatható terek szintén elősegítik az egészséges munkahely megteremtését. Kevésbé lesz unalmas a helyiség, ha mindig változik benne valami. Ráadásul a közös munkát is segíti, ha az egy projekten dolgozók egy helyiségbe kerülhetnek, de a megbeszélések után mobil elválasztóval különíthetik el munkaterületüket. A dizájn kialakításába vonjuk be a kollégákat is, így kreativitásukat kiélve még jobban maguknak érzik munkahelyüket, megmutathatják mindenki számára egyéniségük egy darabját.

 

 

Aktív tér

Az aktív terek kialakításával azonnal segíthetünk a dolgozók fizikai egészségének javításában. A torna és jóga szobák, fitness helyiségek használata, a munkahelyi néhány perces masszázs, rövid reggeli testmozgás, mind aktívan hozzájárul a kollégák hatékony munkavégzéséhez és a minél kevesebb betegség miatti hiányzáshoz. Szánjunk időt és pénzt a megelőzés ilyen módjára.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, számítógépasztal, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Szabadtéri pihenőhely a munkahelyen

Szabadtéri pihenőhely a munkahelyen

A jó idő beköszöntével mindenki a szabadba vágyik. Így vannak ezzel munkatársaink is. Adjuk meg a lehetőséget számukra, hogy egy rövid időt a belső kertben, udvaron tölthessenek.
Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Irodabútor választásakor két lehetőségünk van. Vagy összeszerelve érkezik a bútor, vagy pedig lapraszerelt állapotban. Vajon melyik megoldás lesz számunkra megfelelőbb?
Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Az irodában töltött munkaidőnk nagy részét ülve töltjük, többségében a számítógép monitorjára meredve, ezért fontos, hogy ergonomikus forgószéket válasszunk az egész napos üléshez.
Rusztikus stílus az irodában és dolgozószobában is

Rusztikus stílus az irodában és dolgozószobában is

A vidéki kisház emléke olyannyira kellemes emlékeket ébreszt bennünk, hogy ha tehetnénk, ugyanolyan rusztikus bútorokkal és természetes kiegészítőkkel rendeznénk be otthonunkat és irodánkat is? Miért is ne?
Jó forgószékben sokkal kényelmesebben

Jó forgószékben sokkal kényelmesebben

Egy jó forgószékben gyorsabban repül az idő! Válasszuk ki kényelmes irodai székünket a mutatós és praktikus íróasztal mellé!