- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Fizikai állóképesség növelése az iroda helyes kialakításával

A dolgozók fizikai állapota nagyban kihat munkavégzésük hatékonyságára, azonban ennek megteremtése nagy kihívást jelent a cégek számára.

A cégvezetők részéről igen fontos, hogy megértsék a dolgozók igényeit, ösztönözzék őket. Az egészséges munkahely kialakítása javítja a termelékenységet, és jelezheti a kollégáknak, hogy itt figyelnek rájuk. 

 

Állítható bútorok

A kutatások azt igazolják, hogy a hosszú ideig tartó ülés az egyén egészségére nézve rossz hatással van, szorosan kapcsolódik több egészségügyi probléma kialakulásával, mint például az elhízás. Negatív hatást gyakorol a dolgozók fizikai állapotára, ha nyolc órát vagy azon túl még több időt töltenek ülő helyzetben. Az állítható bútorok beillesztése a munkakörnyezetbe nagy segítséget nyújt ennek kiküszöbölésére. Az állítható magasságú és pozíciójú bútorok javítják a helyiség ergonómiáját és lehetővé teszik a csapat számára, hogy csökkenjen az izomfájdalom és a rossz testtartás.

 

 

Egészséges ételek

A helyes táplálkozás megoldása néha nehéz feladatot jelent a dolgozók számára, hiszen sokan hosszú órákat töltenek munkahelyükön és csak bekapnak valami gyors ételt, vagy elropogtatnak valami egészségtelent az íróasztaluk mellett. A munkahelyi büfék és éttermek választéka sem mindig megfelelő. A haladó gondolkodású vezetők már rájöttek, hogy zöldségeket, gyümölcsöket kínálnak az alkalmazottaknak. Vannak munkahelyek, ahol saját közösségi kertjükben termesztik meg a személyzetnek szánt friss, egészséges összetevőket.

 

Vizualitás

Az alkalmazottak feltöltődését szolgálhatjuk a vizuális élmények fokozásával is. A parkra kipillantva, a hatalmas ablakokon beáramló természetes fényben sokkal jobb érzéssel kezdenek majd a munkához, mint a szürke, sötét irodahelyiségben. Amennyiben nincs lehetőség a természetes fény beengedésére, akkor törekedjünk az egészséges megvilágítás kialakítására. 

 

Térbeli sokszínűség

A változtatható terek szintén elősegítik az egészséges munkahely megteremtését. Kevésbé lesz unalmas a helyiség, ha mindig változik benne valami. Ráadásul a közös munkát is segíti, ha az egy projekten dolgozók egy helyiségbe kerülhetnek, de a megbeszélések után mobil elválasztóval különíthetik el munkaterületüket. A dizájn kialakításába vonjuk be a kollégákat is, így kreativitásukat kiélve még jobban maguknak érzik munkahelyüket, megmutathatják mindenki számára egyéniségük egy darabját.

 

 

Aktív tér

Az aktív terek kialakításával azonnal segíthetünk a dolgozók fizikai egészségének javításában. A torna és jóga szobák, fitness helyiségek használata, a munkahelyi néhány perces masszázs, rövid reggeli testmozgás, mind aktívan hozzájárul a kollégák hatékony munkavégzéséhez és a minél kevesebb betegség miatti hiányzáshoz. Szánjunk időt és pénzt a megelőzés ilyen módjára.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, irodai bútor, számítógépasztal, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Otthoni iroda, tanulósarok, íróasztal választási tanácsok

Otthoni iroda, tanulósarok, íróasztal választási tanácsok

Otthoni iroda, tanulósarok, íróasztal választási tanácsok - Saját lakásunk berendezésekor lényegesen szerencsésebb helyzetben vagyunk, mint a munkahelyünk esetében, hiszen itt azt és úgy helyezünk el, ahogy akarunk.
Térnövelés az irodában - Malibu irodabútor

Térnövelés az irodában - Malibu irodabútor

Minden iroda életében eljön a pillanat, amikor már belaktuk. De nem muszáj azonban egyből falakat bontani! A zsúfoltság érzetének elkerülésére pár hasznos tanácsot hoztunk Önnek. Lépjünk hátra kettőt, és gondoljuk újra.
Az asztal, ami a „kezünk alá dolgozik”!

Az asztal, ami a „kezünk alá dolgozik”!

Melyik a legfontosabb bútor egy irodában vagy dolgozószobában? Természetesen az íróasztal. A tanulás és a munka első számú eszközei – érdemes belőlük a leginkább tetsző és legpraktikusabb modellt választani.
Tudta, hogy az iroda legfontosabb része a recepció?

Tudta, hogy az iroda legfontosabb része a recepció?

Az irodába lépve első benyomásként ügyfeleink a recepciót pillantják meg, így természetes, hogy az egyik legfontosabb feladat a helyiség ezen részének gondos kialakítása.
Milyen bútort válasszak kis irodába?

Milyen bútort válasszak kis irodába?

Ha most alakult cégének egyelőre csak egy kis méretű irodát tud bérelni, illetve kényszerűségből költöztette csapatát egy szűkösebb helyiségbe, előfordulhat, hogy új irodabútorokra lesz szüksége.