- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Kényelem otthon és az irodában is relax fotelekkel

Nincs olyan ember, aki ne szeretne kényelmesen bekuckózni a TV elé egy egész estés filmet megnézni, vagy egy jó könyv elolvasása céljából. Esetleg csak úgy, egy forrócsokit elkortyolgatni, miközben odakint esik a hó. És az irodában sem árt, mikor megpihenünk a határidős munka közben. Erre remek megoldást nyújtanak a lábtartós relax fotelek. Hogy ez a név mit foglal magába, és milyen más kényelmi funkciót várhatunk egy ilyen foteltől? Lássuk…

 

 

Esztétikus kivitelű relax fotel, mely feldobja a helyiség hangulatát

A nappaliban, ahol mindenki összegyűlik munka után, vagy vacsora után egy hétköznapi napon vagy hétvégén az ebédet követően, nincs is jobb, mint birtokba venni egy kényelmes helyet, hogy ellazuljunk. Ugyan így vagyunk ezzel az irodában is, amikor egy maratoni hosszúságú munka között némi időt pihenéssel kell eltöltenünk ahhoz, hogy újra friss szellemmel lássunk a feladatnak. Egy mutatós fotel nagyon jól mutat a helyiségben, bárhová is tesszük. Éppúgy a nappaliban, mint az irodában, a helyiséghez passzoló kivitelben nagyon feldobja a hangulatot, hiszen az otthonosság érzését kelti.

 

 

Számos kényelmi funkció, maximális komfort

Egy fotel azonban nem csak esztétikus kivitele, hanem kényelme miatt igazán hasznos. Vannak egyszerű fotelek, melyek körbe ölelik az ember testét, annyira puhák és párnázottak, és vannak relax fotelek, amelyek még számos egyéb más funkcióval is rendelkeznek annak érdekében, hogy maximálisan kényelembe helyezhessük magunkat. El tudná képzelni a napok óta tartó munkája közben azt a helyzetet, hogy a 10 perces pihenője alkalmával beül egy fotelbe, amelynek háttámláját saját kényelmére szabhatja, sőt, még lábtartóval is rendelkezik, hogy lábait is kényelembe helyezhesse? És mit szólna, ha ez a fotel masszírozná is, és még fűtheti is lenne? Nagyon jól hangzik, nem igaz? Létezik.

 

 

Raktárról azonnal

Még meg tudja vásárolni akár saját maga számára is „meglepetés” gyanánt, de természetesen bármelyik szeretettét meglepheti egy lábtartós relax fotellel. Az azonnal rendelhető termékek között számos hasonló fotelt talál, amely napokon belül megérkezik Önhöz.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, fotel, kényelem, pihenőhely, pihenés,


Kapcsolódó cikkek

Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Révedjen el kicsit a számítógép monitor felett és gondoljon arra, milyen irodában érezné magát a legkellemesebben. Ez nem a mostani irodája? Fogadja meg néhány tanácsunkat a jobb közérzetért.
Rusztikus hatás a mindennapokban

Rusztikus hatás a mindennapokban

Letisztult formák jellemzik a rusztikus hatású dolgozószobát, mely akár egy vidéki otthon részeként is elképzelhető. A természetes hatású alapanyagok segítségével teremthető meg a kellemes hangulat.
3 egyszerű tipp íróasztal beszerzése előtt

3 egyszerű tipp íróasztal beszerzése előtt

Az irodabútor piacon megszámlálhatatlan mennyiségű íróasztal kapható. Nagyon nehéz a választás azok számára, akiknek nincs konkrét, kiforrott elképzelésük. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a döntést, három egyszerű tippet adunk Önnek.
Új év, új irodabútor – Raut, a sikeres vezetők irodabútora

Új év, új irodabútor – Raut, a sikeres vezetők irodabútora

Amikor elkezdődik egy új év, minden vezető újabb tervekkel és elképzelésekkel vág bele az esztendőbe. A sikerek, célok elérése mozgatja és ösztönzi a dolgozókat, vezetőket egyaránt. Ám miért ne kezdhetnénk az új évet egy új irodabútorral is?
LED technológia a modern bútorokban

LED technológia a modern bútorokban

Költséghatékony és igazán mutatós megoldás a modern bútorok ledes technológiával történő kiegészítése. Kiváló fényerő, mely új megvilágításba helyezi tárgyainkat.