- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Melyik dolgozószoba-berendezés illik Önhöz?

Régóta gondolkodik, hogy kialakít otthon egy dolgozószobát, mert unja már, hogy a TV-fotelben dolgozik nap mint nap a laptopon? Esetleg a régi home-office-t lenne már ideje megújítani, mert a munkahelyről kiselejtezett romos bútorokkal van évek óta tele? Netalán az új otthonban jut végre egy helyiség dolgozószobának, de fogalma sincs, hogy hogyan kezdjen bele ebbe a nagy feladatba? Nos, mindenképpen az Ön ízlésének függvénye, hogy milyen stílusú, illetve irodai holmijának mennyisége határozza meg, hogy mennyi, és milyen kialakítású irodabútort vásárol leendő dolgozószobájába. Most lássunk néhány home-office-t, és döntse el, Önhöz melyik illik…

 

 

Az elegáns – Kaspian irodabútor

Egyszerű formák, letisztult elegancia jellemzi ezt a sötét tónusú, wenge színben rendelhető irodabútort. Nagyon egyszerű vonalai, és szolid, fogantyú nélküli megoldásai teszik ennyire vonzóvá. Közel 20 eleme között két íróasztalt, akasztós szekrényt, megannyi komódot megtalál, ennek köszönhetően nem lesz gond az iratok tárolásával, hiszen a kényelmes, tágas bútorok remek variálhatók egymással. Különböző polcok és még egy előszobafal is megtalálható az elemlistában.

 

 

A modern klasszikus – Raut vezetői irodabútor

Elegancia, tekintélyt parancsoló kivitel és magas minőség jellemzi a Raut vezetői irodabútor családot. Letisztult, egyszerű vonalvezetéssel bíró elemeinek különlegessége az apró, finoman kidolgozott részletekben rejlik. 3 különböző, kellemes és az idei trendeknek megfelelő színben rendelhető. 20 eleme között hétféle íróasztal közül választhatja ki azt, amely az Ön ízléséhez és igényéhez teljes mértékben megfelel. Az íróasztalokhoz többféle toldóelem rendelhető, mely nagyon praktikus kiegészítője lesz munkaasztalának.

 

 

A rusztikus – Boltis irodabútor

Ízléses, elegáns, klasszikus stílusú. Röviden így lehetne jellemezni a Boltis irodabútor család elemeit. Az ecco dió szín, a patinás réz fogantyúk, a szögletes formák és díszlécek teszik ezeket az irodabútorokat ennyire esztétikus kivitelűvé. 15 eleme között vitrineket, könyvespolcokat, akasztós szekrényeket és még TV-asztalt is talál, de természetesen a különböző, fiókokkal és polcos szekrényekkel ellátott komódok sem hiányozhatnak a kínálatból. A számítógépasztal polcokkal és fiókokkal is rendelkezik, ennek köszönhetően megannyi irodai holmit és iratot tud tárolni a keze ügyében.

 

 

A minimalista – Line irodabútor

Az üveg és fém találkozásának a harmóniája egy melegséget és könnyedséget sugárzó irodabútor családot alkotott. A Line irodabútorok szellős, légies kivitelű darabokkal rendelkeznek, így még a kisebb dolgozószobákban sem árasztanak zsúfoltság érzést. A polcok és íróasztalok is erős, masszív fémből készültek, ezt egészítik ki a fehér és fekete színű, vastag edzett üveglapok. Az íróasztalokhoz tartozó sarokelemeknek köszönhetően nagy méretű munkafelületet kaphat, ahol kényelmesen végezheti a napi teendőit.

 

 

A modern – JobExpress irodabútor

A letisztult, visszafogott stílusú és ízléses JobExpress irodabútor család 4 kellemes színben rendelhető. A korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére remek választás. Legújabb dizájnnal készült elemei között kizárólag csak praktikus darabokat talál, amelyekben megannyi irat tárolására van lehetőség. A polcos szekrények és a könyvespolcok, a komódok és vitrinek, valamint állítható magasságú íróasztalok is a kínálatban találhatók. Ezek mellé zárral rendelkező fiókos konténert is választhat.
Önhöz melyik dolgozószoba-berendezés illik?


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: dolgozószoba, homeoffice, irodabútor, klasszikus, rusztikus, modern, irodaberendezés,


Kapcsolódó cikkek

Útmutató tárgyalóasztal vásárlásához

Útmutató tárgyalóasztal vásárlásához

Minden irodában szükség van legalább egy tárgyalóasztalra, ahol megszülethetnek a fenomenális ötletek, és tárgyalópartnereink is kényelmesen érzik magukat.
Irodabútort karácsonyra azonnal

Irodabútort karácsonyra azonnal

Annak érdekében, hogy az idei karácsony is emlékezetes legyen és jó hangulatban teljen, nem árt már időben megírni az ajándékok listáját, és elkezdeni a karácsonyi bevásárlást. Webáruházból azonnal kapható termékek közül is válogathat.
Dolgozószoba design

Dolgozószoba design

A dolgozószoba az a helyiség a lakásban, amit mi rendezünk be, kizárólag úgy és olyan bútorokkal, kiegészítőkkel, amilyennel mi szeretnénk. Ám mielőtt homlok egyenest fejjel rohannánk a falnak, és elkezdenénk egyenként kiválogatni a home office ...
Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!

Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!

Izgalmas feladat új irodánk berendezése! Hogyan is kezdjünk hozzá? Választottunk már stílust? Milyen elemekre lesz feltétlenül szükségünk? - Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!
Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Révedjen el kicsit a számítógép monitor felett és gondoljon arra, milyen irodában érezné magát a legkellemesebben. Ez nem a mostani irodája? Fogadja meg néhány tanácsunkat a jobb közérzetért.