- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Támasz otthon és munkában

Irodai munkánk során rengeteg kellemetlenséggel kell megküzdenünk, hiszen az ember genetikai felépítése nem a hosszas egy helyben ülésre hivatott. Ha már muszáj így dolgoznunk, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy egészségünket sokáig meg tudjuk őrizni!

Az irodai dolgozók sokszor panaszkodnak derék-vagy hátfájásra, hiszen az egész napos ülés nem tesz jót gerincünknek. Még erős fájdalmakkal járó gerincsérvet és ideggyulladást is „megszerezhetünk”, ha nem figyelünk oda testünk komfortjára és egészséges kényelmére.

 

 

Ha nincs alkalmunk székünket ergonomikus kialakítású modellre cserélni, akkor gondolkodjunk el legalább egy deréktámasz beszerzésén! Ennek a hasznos kis eszköznek a segítségével már sokat tehetünk derekunk, gerincünk megfelelő helyzetben való tartásáról és elkerülhetünk vele számos egészségügyi problémát.

A formatervezett, egészségre jótékony hatással bíró derékpárnák kifejezetten az ülőmunkát végző emberek számára készültek, kialakításuknak köszönhetően a deréknak a legoptimálisabb kitámasztást nyújtva.

 

 

Nem kell a székhez végérvényesen rögzíteni, így bárhová magunkkal vihetjük, sőt még autóvezetésnél is használhatjuk. Otthon és irodában, üléshez kötött tevékenységeinknél igazi társ, jótékony hatásait már azonnal érezhetjük.
Ergonomikus irányvonalat követő tervezők, nagy gonddal alkották.

A deréktámaszok töltete az egészséges használhatóságot, a kényelmet és a hosszan tartó élettartamot biztosítja.
Általában mosható huzattal készülnek, mellyel a higiéniai feltételek is biztosítottak, így lehetőség van arra is, hogy a családban bárki használhassa ugyan azt a támaszt, szükség esetén.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: deréktámasz, forgószék, iroda, dolgozószoba, egészség,


Kapcsolódó cikkek

Rusztikus hatás a mindennapokban

Rusztikus hatás a mindennapokban

Letisztult formák jellemzik a rusztikus hatású dolgozószobát, mely akár egy vidéki otthon részeként is elképzelhető. A természetes hatású alapanyagok segítségével teremthető meg a kellemes hangulat.
A fém helye a 21. századi irodákban

A fém helye a 21. századi irodákban

A fém egy hideg, rideg anyag, amely irodaberendezés terén, ahol a melegséget sugárzó, otthonos légkör a fontos, hogyan is állhatná meg a helyét? Szeretnék minden kétséget eloszlatni, és megmutatni, hogy fémből készült, fémmel kiegészített ...
Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Révedjen el kicsit a számítógép monitor felett és gondoljon arra, milyen irodában érezné magát a legkellemesebben. Ez nem a mostani irodája? Fogadja meg néhány tanácsunkat a jobb közérzetért.
Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!

Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!

Izgalmas feladat új irodánk berendezése! Hogyan is kezdjünk hozzá? Választottunk már stílust? Milyen elemekre lesz feltétlenül szükségünk? - Stílusos irodabútor, kellemes hangulat!
A praktikusság megtestesítője - Bahama irodabútor

A praktikusság megtestesítője - Bahama irodabútor

Letisztultság, praktikusság, strapabírás – ha három szóban kellene összefoglalni mik egy jó irodabútor ismérvei, akkor talán ezek lennének azok, és egyúttal ez jellemezi a magyar gyártású Bahama irodabútorokat is.