- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Térdelő munka, kényelmesen…

Nekünk is gondot okoz az állandó üldögélés munka közben? Fájdalmak gyötörnek a nyolc órás munkanap után? Próbáljuk ki a térdeplőszéket: többféle változatban és színben lehet a miénk!

 

Favázas térdelőszék

Favázas térdelőszék

 

Régóta tervezzük, hogy lecseréljük kényelmetlen irodaszékünket egy egészségesebb ülést biztosító modellre? Válasszunk egy stabil térdeplőszéket! Okos megoldás: segít, hogy munka közben egyenes gerinccel üljünk - a térdelő-ülő pozíció anélkül késztet minket a helyes testtartásra, hogy azt igazából észrevennénk, miközben leveszi a terhet a gerincről.

A különleges, munkára tervezett térdeplőszék könnyen mozgatható, ízlés szerint választható – és itt természetesen nemcsak az ülőszövet színéről van szó!

Mechanikusan vagy csavarós orsós megoldással állítható a szerkezete, mely lehet fém-, szürke vagy fekete színű acél vázszerkezet vagy akár tömör bükk fa is, ízlés szerint. Valamennyi nagyon mutatós, akár ezüstszürke fém, akár fekete acél, akár favázas a modell.

 

Fémvázas térdeplőszék

Fémvázas térdeplőszék

 

A kárpitozott ülő- és támasztófelület lehet szövetborítású vagy textilbőr, kinek mi az elképzelése – utóbbi könnyebben tisztítható. Természetesen színben is számos változat áll rendelkezésünkre, nem gond, ha számunkra a fekete, a kék, barna vagy a grafitszürke helyett egy narancssárga térdelőszék lenne az igazi! Típustól függően a szék fehér és bézs színekben is a miénk lehet.

A párnázott támasztófelületek kényelmesek, szövetük strapabíró, nem kell attól tartani, hogy hamar kikopnak. Ahogyan attól sem kell félni, hogy kicsúszik alólunk a térdeplőszék, hiszen fékezhető görgőinek köszönhetően biztonságban vagyunk!

Engedjük el és bízzuk magunkat a választott térdelőszékre – szavazzunk a fitt munkavégzésre és az egészségre!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodaszék, irodai szék, térdelőszék, térdeplőszék,


Kapcsolódó cikkek

Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Olyan irodában szeretnénk dolgozni, amely nemcsak funkcionális, de szép, hangulatos is? Bármelyik stílusban megtaláljuk az igazit. Lássuk, mire lesz szükségünk!
Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Irodabútor választásakor két lehetőségünk van. Vagy összeszerelve érkezik a bútor, vagy pedig lapraszerelt állapotban. Vajon melyik megoldás lesz számunkra megfelelőbb?
Jó színválasztás hatással lehet a munkamorálra

Jó színválasztás hatással lehet a munkamorálra

Az unalmas, egyhangú irodahelyiségek nem kedveznek a munkamorálnak. A hétvégi pihenés és kellemes otthoni környezet után, a sokszor rideg irodába érve, mindenkinek elillan a munkakedve.
Számítógépasztal munkához, tanuláshoz, otthonra, vagy irodába?

Számítógépasztal munkához, tanuláshoz, otthonra, vagy irodába?

Amennyiben beszerzünk egy jó minőségű számítógépasztalt és nem görnyedve az ágyból püföljük a billentyűket, úgy már megtettük az első lépést saját egészségünk érdekében.
Térnövelés tükrökkel

Térnövelés tükrökkel

Optikailag növelhetjük a teret irodánkban tükrök segítségével. Egy jól megválasztott elhelyezés akár dupla méretűvé is duzzaszthatja a területet. Bátran alkalmazzuk illúziót keltő képességeit.