- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Térdelő munka, kényelmesen…

Nekünk is gondot okoz az állandó üldögélés munka közben? Fájdalmak gyötörnek a nyolc órás munkanap után? Próbáljuk ki a térdeplőszéket: többféle változatban és színben lehet a miénk!

 

Favázas térdelőszék

Favázas térdelőszék

 

Régóta tervezzük, hogy lecseréljük kényelmetlen irodaszékünket egy egészségesebb ülést biztosító modellre? Válasszunk egy stabil térdeplőszéket! Okos megoldás: segít, hogy munka közben egyenes gerinccel üljünk - a térdelő-ülő pozíció anélkül késztet minket a helyes testtartásra, hogy azt igazából észrevennénk, miközben leveszi a terhet a gerincről.

A különleges, munkára tervezett térdeplőszék könnyen mozgatható, ízlés szerint választható – és itt természetesen nemcsak az ülőszövet színéről van szó!

Mechanikusan vagy csavarós orsós megoldással állítható a szerkezete, mely lehet fém-, szürke vagy fekete színű acél vázszerkezet vagy akár tömör bükk fa is, ízlés szerint. Valamennyi nagyon mutatós, akár ezüstszürke fém, akár fekete acél, akár favázas a modell.

 

Fémvázas térdeplőszék

Fémvázas térdeplőszék

 

A kárpitozott ülő- és támasztófelület lehet szövetborítású vagy textilbőr, kinek mi az elképzelése – utóbbi könnyebben tisztítható. Természetesen színben is számos változat áll rendelkezésünkre, nem gond, ha számunkra a fekete, a kék, barna vagy a grafitszürke helyett egy narancssárga térdelőszék lenne az igazi! Típustól függően a szék fehér és bézs színekben is a miénk lehet.

A párnázott támasztófelületek kényelmesek, szövetük strapabíró, nem kell attól tartani, hogy hamar kikopnak. Ahogyan attól sem kell félni, hogy kicsúszik alólunk a térdeplőszék, hiszen fékezhető görgőinek köszönhetően biztonságban vagyunk!

Engedjük el és bízzuk magunkat a választott térdelőszékre – szavazzunk a fitt munkavégzésre és az egészségre!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodaszék, irodai szék, térdelőszék, térdeplőszék,


Kapcsolódó cikkek

Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Mit kezdjük, ha kevés a pénz és régi a berendezés?

Révedjen el kicsit a számítógép monitor felett és gondoljon arra, milyen irodában érezné magát a legkellemesebben. Ez nem a mostani irodája? Fogadja meg néhány tanácsunkat a jobb közérzetért.
Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Irodabútor választásakor két lehetőségünk van. Vagy összeszerelve érkezik a bútor, vagy pedig lapraszerelt állapotban. Vajon melyik megoldás lesz számunkra megfelelőbb?
Berendezné irodáját? Kényelmesen, elegánsan, korszerűen

Berendezné irodáját? Kényelmesen, elegánsan, korszerűen

A cél, hogy ez az irodabútor még több év múlva is kifogástalan állapotban, modernitását megőrizve szolgálhassa Önt és kollégáit.
Térnövelés az irodában - Malibu irodabútor

Térnövelés az irodában - Malibu irodabútor

Minden iroda életében eljön a pillanat, amikor már belaktuk. De nem muszáj azonban egyből falakat bontani! A zsúfoltság érzetének elkerülésére pár hasznos tanácsot hoztunk Önnek. Lépjünk hátra kettőt, és gondoljuk újra.
Hogyan tükrözheti az iroda berendezése a vállalati kultúrát?

Hogyan tükrözheti az iroda berendezése a vállalati kultúrát?

A cég külsőségeiben is megmutathatja a vállalati értékeket, gondolkodásmódot, a berendezés, az elrendezés és a dizájn használatával.