- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Térdelő munka, kényelmesen…

Nekünk is gondot okoz az állandó üldögélés munka közben? Fájdalmak gyötörnek a nyolc órás munkanap után? Próbáljuk ki a térdeplőszéket: többféle változatban és színben lehet a miénk!

 

Favázas térdelőszék

Favázas térdelőszék

 

Régóta tervezzük, hogy lecseréljük kényelmetlen irodaszékünket egy egészségesebb ülést biztosító modellre? Válasszunk egy stabil térdeplőszéket! Okos megoldás: segít, hogy munka közben egyenes gerinccel üljünk - a térdelő-ülő pozíció anélkül késztet minket a helyes testtartásra, hogy azt igazából észrevennénk, miközben leveszi a terhet a gerincről.

A különleges, munkára tervezett térdeplőszék könnyen mozgatható, ízlés szerint választható – és itt természetesen nemcsak az ülőszövet színéről van szó!

Mechanikusan vagy csavarós orsós megoldással állítható a szerkezete, mely lehet fém-, szürke vagy fekete színű acél vázszerkezet vagy akár tömör bükk fa is, ízlés szerint. Valamennyi nagyon mutatós, akár ezüstszürke fém, akár fekete acél, akár favázas a modell.

 

Fémvázas térdeplőszék

Fémvázas térdeplőszék

 

A kárpitozott ülő- és támasztófelület lehet szövetborítású vagy textilbőr, kinek mi az elképzelése – utóbbi könnyebben tisztítható. Természetesen színben is számos változat áll rendelkezésünkre, nem gond, ha számunkra a fekete, a kék, barna vagy a grafitszürke helyett egy narancssárga térdelőszék lenne az igazi! Típustól függően a szék fehér és bézs színekben is a miénk lehet.

A párnázott támasztófelületek kényelmesek, szövetük strapabíró, nem kell attól tartani, hogy hamar kikopnak. Ahogyan attól sem kell félni, hogy kicsúszik alólunk a térdeplőszék, hiszen fékezhető görgőinek köszönhetően biztonságban vagyunk!

Engedjük el és bízzuk magunkat a választott térdelőszékre – szavazzunk a fitt munkavégzésre és az egészségre!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodaszék, irodai szék, térdelőszék, térdeplőszék,


Kapcsolódó cikkek

A megfelelő ergonomikus irodaszék kiválasztása

A megfelelő ergonomikus irodaszék kiválasztása

Az irodai munka tipikusan több órányi egy helyben való ülést jelent – amivel olyan pozícióba kényszerítjük a testünket, amely jelentősen megterheli a gerincoszlopot.
Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Olyan irodában szeretnénk dolgozni, amely nemcsak funkcionális, de szép, hangulatos is? Bármelyik stílusban megtaláljuk az igazit. Lássuk, mire lesz szükségünk!
Jó forgószékben sokkal kényelmesebben

Jó forgószékben sokkal kényelmesebben

Egy jó forgószékben gyorsabban repül az idő! Válasszuk ki kényelmes irodai székünket a mutatós és praktikus íróasztal mellé!
5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

5+ Office Irodabútor család - a szépség maga

Megnyerő és letisztult formák, a legnemesebb egyszerűség, a visszafogott, ám szemet gyönyörködtető finom színvilág és valódi praktikusság.
Dohányzóasztal - nemdohányzó irodába!

Dohányzóasztal - nemdohányzó irodába!

Megszokott dolog az irodában az íróasztal, székek, esetleg tárgyalóasztal - Az igazán modern és trendi irodákban azonban már megjelennek a komódok is, kanapék és a dohányzóasztal is.