- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Trendi irodaberendezés fillérekből

Egy új vállalkozás elindítása során rengeteg a kiadás. Ekkor jön még az irodák kialakításának és berendezésének feladata is, ami már előre elborzasztja az anyagilag is kimerült vállalkozót. Ám csak semmi pánik, nem kell kétségbe esni. A manapság kapható irodabútorokban az a jó, hogy számos eleme közül mi választjuk ki azokat, amelyeket az irodában szeretnénk látni. Ebben pedig az a nagyszerű, hogy egyelőre elég megvenni annyit, amennyi nagyon szükséges. Aztán később jöhet a többi…

 


A legfontosabb az íróasztal és a forgószékek. Ezeken nem érdemes spórolni. Ám az iratok tárolására egyelőre elég néhány polc is… Az íróasztal színével megegyező polcokon aztán megannyi ötletes dologgal egész trendi helyiséget alakíthatunk ki. Íme néhány ötlet, hogyan formálhatunk fillérekből menő irodákat.

 

 

A tárolódobozok, iratrendező mappák remekül mutatnak a polcokon. Nem csak praktikusak, hiszen az összes irat elfér bennük, de még sorban is vannak, átlátható módon sorakoznak a polcokon. Ráadásul még a kezünk ügyében is van az összes fontos anyag, így elég csak egy mozdulat, és máris dolgozhatunk az iratokkal. Az esztétikus kivitel érdekében elég két színt kombinálni a polcokon és az irodában is.

 

 

Amennyiben sötétebb falak elé világos polcokat helyezünk, vagy fordítva, világos fal elé sötét bútorok kerülnek, sokkal hangsúlyosabbá válik az irodaberendezés. Ha üresnek tűnik az iroda, a falakon néhány nagyobb képpel ellensúlyozni lehet ezt az állapotot.

 

 

Néhány komód elhelyezése alig kerül valamibe. Az iratok tárolására is nagyszerű, hiszen megannyi mappának és dossziénak ad helyet, ezen kívül a tetejét is ki lehet használni. Néhány dísztárgy vagy gyertya még az iroda hangulatán is javít, és alig kerül valamibe. Ha a színek harmonizálnak, csodás trendi iroda válik az egyelőre még „berendezetlen” helyiségből.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, iroda berendezés,


Kapcsolódó cikkek

Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

A Feng Shui a harmónia a természet egyensúlyának keresése. Talán kevesen tudják, hogy ez a harmónia alapvetően minden emberben egyfajta kódolt üzenet, s csupán a modern korokban nem vagyunk hajlandóak automatikusan hallgatni az ezen üzenetet generáló, belső hangra.
A tér, ahol nap mint nap dolgozunk – irodabútorok

A tér, ahol nap mint nap dolgozunk – irodabútorok

Milyen legyen az irodabútorunk? Praktikus, masszív és mutatós – stílusban azonban bármilyet választhatunk, igazítsuk igényeinkhez!
Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Mindannyian megtapasztaltuk már a költözéssel járó stresszt. Egy cég életében is eljön egyszer a költözés ideje, ekkor még nagyobb szervezettségre van szükség.
A siker titka: hangulatos iroda – Irodabútor tippek

A siker titka: hangulatos iroda – Irodabútor tippek

Nagyon sok minden hozzájárul az iroda hangulatához, így a berendezés, a kiegészítők, a színek harmóniája, amik tükrözik és meghatározzák a vezető elképzeléseit, a cég arculatát és tevékenységét is. De mi a fontos az irodaberendezés terén, ...
Profi tárolás az irodában is - BüroCombi+ irodabútorok

Profi tárolás az irodában is - BüroCombi+ irodabútorok

A BüroCombi+ irodaszekrényei és komódjai egytől egyig a pakolhatóságot tartják szem előtt, így különböző méretekben, különböző kialakításokkal is találkozhatunk, ha ilyen bútordarabokat szeretnénk.