- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Trendi irodaberendezés fillérekből

Egy új vállalkozás elindítása során rengeteg a kiadás. Ekkor jön még az irodák kialakításának és berendezésének feladata is, ami már előre elborzasztja az anyagilag is kimerült vállalkozót. Ám csak semmi pánik, nem kell kétségbe esni. A manapság kapható irodabútorokban az a jó, hogy számos eleme közül mi választjuk ki azokat, amelyeket az irodában szeretnénk látni. Ebben pedig az a nagyszerű, hogy egyelőre elég megvenni annyit, amennyi nagyon szükséges. Aztán később jöhet a többi…

 


A legfontosabb az íróasztal és a forgószékek. Ezeken nem érdemes spórolni. Ám az iratok tárolására egyelőre elég néhány polc is… Az íróasztal színével megegyező polcokon aztán megannyi ötletes dologgal egész trendi helyiséget alakíthatunk ki. Íme néhány ötlet, hogyan formálhatunk fillérekből menő irodákat.

 

 

A tárolódobozok, iratrendező mappák remekül mutatnak a polcokon. Nem csak praktikusak, hiszen az összes irat elfér bennük, de még sorban is vannak, átlátható módon sorakoznak a polcokon. Ráadásul még a kezünk ügyében is van az összes fontos anyag, így elég csak egy mozdulat, és máris dolgozhatunk az iratokkal. Az esztétikus kivitel érdekében elég két színt kombinálni a polcokon és az irodában is.

 

 

Amennyiben sötétebb falak elé világos polcokat helyezünk, vagy fordítva, világos fal elé sötét bútorok kerülnek, sokkal hangsúlyosabbá válik az irodaberendezés. Ha üresnek tűnik az iroda, a falakon néhány nagyobb képpel ellensúlyozni lehet ezt az állapotot.

 

 

Néhány komód elhelyezése alig kerül valamibe. Az iratok tárolására is nagyszerű, hiszen megannyi mappának és dossziénak ad helyet, ezen kívül a tetejét is ki lehet használni. Néhány dísztárgy vagy gyertya még az iroda hangulatán is javít, és alig kerül valamibe. Ha a színek harmonizálnak, csodás trendi iroda válik az egyelőre még „berendezetlen” helyiségből.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, iroda berendezés,


Kapcsolódó cikkek

Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Mindannyian megtapasztaltuk már a költözéssel járó stresszt. Egy cég életében is eljön egyszer a költözés ideje, ekkor még nagyobb szervezettségre van szükség.
A nem sokszorosításra tervezett Indigó

A nem sokszorosításra tervezett Indigó

Csodaszép szín, ami nem hasonlítható semmihez. A szín, mely melegséget, harmóniát és exkluzív külsőt ad irodájának, lakásának. Egy olyan stílus képviselője az Indigó bútorcsalád, mely egyedi és utánozhatatlan.
Rusztikus hatás a mindennapokban

Rusztikus hatás a mindennapokban

Letisztult formák jellemzik a rusztikus hatású dolgozószobát, mely akár egy vidéki otthon részeként is elképzelhető. A természetes hatású alapanyagok segítségével teremthető meg a kellemes hangulat.
Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Az irodában töltött munkaidőnk nagy részét ülve töltjük, többségében a számítógép monitorjára meredve, ezért fontos, hogy ergonomikus forgószéket válasszunk az egész napos üléshez.
Inspiráció a dolgozószobában

Inspiráció a dolgozószobában

Az otthoni munkavégzésnek néhány hátránya mellett számtalan előnye van; azonban nem élvezhetjük igazán az utóbbiakat, ha nem tudjuk kiküszöbölni az előbbieket.