- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Trendi irodaberendezés fillérekből

Egy új vállalkozás elindítása során rengeteg a kiadás. Ekkor jön még az irodák kialakításának és berendezésének feladata is, ami már előre elborzasztja az anyagilag is kimerült vállalkozót. Ám csak semmi pánik, nem kell kétségbe esni. A manapság kapható irodabútorokban az a jó, hogy számos eleme közül mi választjuk ki azokat, amelyeket az irodában szeretnénk látni. Ebben pedig az a nagyszerű, hogy egyelőre elég megvenni annyit, amennyi nagyon szükséges. Aztán később jöhet a többi…

 


A legfontosabb az íróasztal és a forgószékek. Ezeken nem érdemes spórolni. Ám az iratok tárolására egyelőre elég néhány polc is… Az íróasztal színével megegyező polcokon aztán megannyi ötletes dologgal egész trendi helyiséget alakíthatunk ki. Íme néhány ötlet, hogyan formálhatunk fillérekből menő irodákat.

 

 

A tárolódobozok, iratrendező mappák remekül mutatnak a polcokon. Nem csak praktikusak, hiszen az összes irat elfér bennük, de még sorban is vannak, átlátható módon sorakoznak a polcokon. Ráadásul még a kezünk ügyében is van az összes fontos anyag, így elég csak egy mozdulat, és máris dolgozhatunk az iratokkal. Az esztétikus kivitel érdekében elég két színt kombinálni a polcokon és az irodában is.

 

 

Amennyiben sötétebb falak elé világos polcokat helyezünk, vagy fordítva, világos fal elé sötét bútorok kerülnek, sokkal hangsúlyosabbá válik az irodaberendezés. Ha üresnek tűnik az iroda, a falakon néhány nagyobb képpel ellensúlyozni lehet ezt az állapotot.

 

 

Néhány komód elhelyezése alig kerül valamibe. Az iratok tárolására is nagyszerű, hiszen megannyi mappának és dossziénak ad helyet, ezen kívül a tetejét is ki lehet használni. Néhány dísztárgy vagy gyertya még az iroda hangulatán is javít, és alig kerül valamibe. Ha a színek harmonizálnak, csodás trendi iroda válik az egyelőre még „berendezetlen” helyiségből.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodabútor, irodai bútor, iroda, iroda berendezés,


Kapcsolódó cikkek

Az új mindig jobb!

Az új mindig jobb!

Az irodák berendezésére nem árt nagy figyelmet fordítani, mert a munkavégzés során nagyon nem mindegy, hogy milyen a környezet. Szerencsére ma már számtalan különböző stílus közül válogathatunk az iroda berendezését illetően.
A tökéletes íróasztal kiválasztása

A tökéletes íróasztal kiválasztása

Azt mindenki érzi, mekkora a különbség egy munkával teli, produktív és egy zűrös, fárasztó nap között. Azt viszont már talán kevesebben gondolnák, hogy milyen könnyű az utóbbit az előbbivé változtatni – például az íróasztalunk lecserélésével.
Otthoni munkavégzés - álom vagy rémálom?

Otthoni munkavégzés - álom vagy rémálom?

Az otthoni munkavégzés népszerűsége hazánkban is egyre inkább elterjed. Alakítsuk ki otthonunkban a számunkra legmegfelelőbb munkakörnyezetet.
Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

A Feng Shui a harmónia a természet egyensúlyának keresése. Talán kevesen tudják, hogy ez a harmónia alapvetően minden emberben egyfajta kódolt üzenet, s csupán a modern korokban nem vagyunk hajlandóak automatikusan hallgatni az ezen üzenetet generáló, belső hangra.
Főnöki fotel igényes kivitelben

Főnöki fotel igényes kivitelben

A vezetői iroda bútorzatának egyik lényeges eleme a főnöki fotel – persze nem kizárt, hogy van, aki szívesen ücsörögne egy ülőlabdán, de bizonyos szakmáknál ez nem lenne éppen előnyös.