- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Tudta, hogy az iroda legfontosabb része a recepció?

Az irodába lépve első benyomásként ügyfeleink a recepciót pillantják meg, így természetes, hogy az egyik legfontosabb feladat a helyiség ezen részének gondos kialakítása.

Az iroda kialakítása tükrözi a cég filozófiáját, minden ügyfél, vendég, potenciális munkavállaló, aki besétál az ajtón első benyomásként szembesül a dizájnnal, a berendezéssel. A vállalati kultúrából is kapnak némi ízelítőt a betérők, így az arculat, a recepciós kollégák viselkedése is meghatározó. Amíg az iroda egyéb helyiségeiben - mint például a tárgyaló, vezetői irodák, konferenciatermek - az elsődleges figyelem nem magára a helyiségre fókuszál, hanem a bent lévő emberekre, addig a recepció esetében akár hosszabb időt várakozással töltenek az irodába érkezők. Ezalatt az idő alatt akaratlanul is a szoba elrendezésére, a dizájnra, a ki-be közlekedőkre, a recepciós kollégákra figyelnek. Így érdemes kellő figyelmet fordítanunk a berendezésre, a kollégák egységes külső megjelenésére egyaránt.

A dizájn lehet hagyományos stílusú, elegáns, vagy minimalista, esetleg innovatív és modern, függően attól, hogy a cég milyen koncepció mentén dolgozik. Vállalkozásunk ebben a közegben vizuális üzenetet közvetít az ügyfelek számára, felépítve ezzel egy benyomást, mely meghatározhatja az elkövetkező tárgyalások hangulatát.

 

 

Általános szabályként elmondhatjuk, hogy egy modern iroda kialakításakor a költségvetés nagyobb részét a recepció berendezésére és az alkalmazottak munkaállomására kell költeni. A recepció kialakításakor törekedjünk arra, hogy a túlzsúfoltság helyett a letisztult formákat alkalmazzuk és a belépők azt érezzék, hogy sokat törődtünk a helyiség berendezésével, fontos számunkra a vendégek kényelme.

 

Néhány ötlet segíthet a berendezés megfelelő kiválasztásához:

- A világítás legyen melegséget sugárzó, természetes hatású, válasszunk olyan megoldást, mely során automata segítségével napközben a beáramló fény függvényében változtatja a világítás intenzitását. Ezzel barátságos hatást érhetünk el.

- Ne egy központi televízió készüléken legyenek látható a cég kampány anyagai, hanem két-három kisebb készüléket helyezzünk el a helyiségben, akár fejhallgató felszerelésével.

- A hosszabb ideig tartó várakozás esetén aranyat érhetnek az egy-két személyes laptop asztalok, melyeken az ügyfelek dolgozhatnak.

 

 

- Az ingyenes wi-fi, az ülőhelyek közelében elhelyezett konnektorok szintén komfortosabbá teszik a lassan múló perceket. Amennyiben a büdzsé engedi érdemes bútorokba épített, integrált tápegységgel/USB modulokkal rendelkező modelleket választani.

- Egy-két magas hátfalú, kárpitozott fotel csökkentheti a beszélgetés, telefonálás zaját. 

- A növényeket, akváriumokat, kis szökőkutakat az ülőhelyek között helyezzük el, ez megnyugtató környezetet eredményez, ami otthonosságot sugároz.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: váróhelyiség, iroda, irodabútor, irodai bútor, kényelem, elegáns,


Kapcsolódó cikkek

Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Költséghatékony, gyors megoldást keres arra, hogyan osszon meg nagy munkaterületeket? Felejtse el a gipszkarton válaszfalakat.
Job Express - Egy jó választás

Job Express - Egy jó választás

A Job Express irodabútor-család elemei nagyon jól variálhatóak, formai kialakítása és színvilága szinte minden környezetbe remekül illeszkedik.
Hogyan lehet három generációnak egyformán megfelelő az iroda?

Hogyan lehet három generációnak egyformán megfelelő az iroda?

A cégek számára igazi kihívást jelent, hogy egy irodaépületben három generációt felölelő munkatársak számára megfelelő munkaterületet és berendezést biztosítsanak.
Intő jelek, mikor kell forgószékét lecserélnie

Intő jelek, mikor kell forgószékét lecserélnie

Rengeteg irodában tapasztaljuk, hogy a forgószékek elavultak, recsegnek-ropognak használat közben. Az intő jelekre érdemes odafigyelni.
Rusztikus hatás a mindennapokban

Rusztikus hatás a mindennapokban

Letisztult formák jellemzik a rusztikus hatású dolgozószobát, mely akár egy vidéki otthon részeként is elképzelhető. A természetes hatású alapanyagok segítségével teremthető meg a kellemes hangulat.