- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Új év, új irodabútor – Raut, a sikeres vezetők irodabútora

Amikor elkezdődik egy új év, minden vezető újabb tervekkel és elképzelésekkel vág bele az esztendőbe. A sikerek, célok elérése mozgatja és ösztönzi a dolgozókat, vezetőket egyaránt. Ám miért ne kezdhetnénk az új évet egy új irodabútorral is? Az új, igényes munkakörnyezet még jobban feldobja a helyiség hangulatát, ezen kívül a cég arculatát és céljait is hirdetni hivatott. Az új iroda kialakításához kínál nagyszerű lehetőséget a Raut vezetői irodabútor család.

Letisztult stílus, egyszerű formatervezés, finom, precízen kidolgozott részletek jellemzik a Raut vezetői irodabútor családot. Azoknak a vezetőknek, akik kedvelik a klasszikus stílusú, egyszerű formákkal rendelkező bútorokat, azoknak, akik a visszafogott és nem hivalkodó irodaberendezést részesítik előnyben. És azoknak, akiknek az irodájuk az első otthonuk, amelyet a lehető legesztétikusabb és legjobb minőségű bútorokkal kívánják berendezni.

 

 

Reggeltől estig tartó, sőt gyakran éjszakába nyúló munkaidő nap mint nap, fontos tárgyalások, meghatározó döntések helyszíne. Igen, az iroda ez a hely, ahol talán több időt tölt a vezető, mint otthon. Épp ezért nagyon fontos a kellemes hangulat, hiszen a rengeteg teendő közben nem árt, ha kényelmes bútorok között, hangulatos kiegészítők révén legalább jól érzi magát. És nem utolsó sorban szinte követelmény a masszív és strapabíró bútorzat, hiszen állandó igénybevételnek vannak kitéve ilyen munkatempó mellett.

 

 

A Raut vezetői irodabútor család amellett, hogy rendkívül esztétikus kivitelű, természetesen masszív és strapabíró felépítéssel rendelkezik. Íróasztalainak asztallapja 38 mm vastagságúak, mely adat révén is messze kiemelkedik a többi íróasztal közül. Széles elemválasztékának köszönhetően remekül variálhatók egymással az egyes darabok, minden elem praktikus, nagy tárolóhellyel rendelkeznek. Az iratok tárolása tehát nem okoz többé gondot, sőt, azoknak a mappáknak és dossziéknak, amelyeknek kéznél kell lenniük a mindennapi munka során, az íróasztal fiókjaiban is tárolhatók.
Ön is szívesen kezdené egy ilyen irodában az új évet?


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodabútor, iroda, dolgozószoba, klasszikus, elegáns,


Kapcsolódó cikkek

Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Tippek hatékony és gyors iroda költöztetéshez

Mindannyian megtapasztaltuk már a költözéssel járó stresszt. Egy cég életében is eljön egyszer a költözés ideje, ekkor még nagyobb szervezettségre van szükség.
A nem sokszorosításra tervezett Indigó

A nem sokszorosításra tervezett Indigó

Csodaszép szín, ami nem hasonlítható semmihez. A szín, mely melegséget, harmóniát és exkluzív külsőt ad irodájának, lakásának. Egy olyan stílus képviselője az Indigó bútorcsalád, mely egyedi és utánozhatatlan.
Intő jelek, mikor kell forgószékét lecserélnie

Intő jelek, mikor kell forgószékét lecserélnie

Rengeteg irodában tapasztaljuk, hogy a forgószékek elavultak, recsegnek-ropognak használat közben. Az intő jelekre érdemes odafigyelni.
Főnöki fotel igényes kivitelben

Főnöki fotel igényes kivitelben

A vezetői iroda bútorzatának egyik lényeges eleme a főnöki fotel – persze nem kizárt, hogy van, aki szívesen ücsörögne egy ülőlabdán, de bizonyos szakmáknál ez nem lenne éppen előnyös.
Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

A Feng Shui a harmónia a természet egyensúlyának keresése. Talán kevesen tudják, hogy ez a harmónia alapvetően minden emberben egyfajta kódolt üzenet, s csupán a modern korokban nem vagyunk hajlandóak automatikusan hallgatni az ezen üzenetet generáló, belső hangra.