- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Visszatekintés és előrejelzés - 2017 és 2018 irodái

Lassan itt az év vége. Ilyenkor általában mindenki számot vet a véget érő évről, minden tekintetben. Így vannak ezzel azok a szakemberek is, akiknek az a feladtuk, hogy kitalálják és megtervezzék az év színeit, formáit mind lakberendezés, mind pedig irodaberendezés terén. Vessünk most mi is számot, és nézzük, milyenek voltak a 2017. év irodái, illetve tekintsük át, milyenek lesznek a 2018-as trendek, milyen színek dominálnak majd, és melyek azok az irányzatok, amelyek a következő időszakban a legdivatosabbak lesznek.

 

 

2017 színei, irodái – visszatekintés

2017-ben az erőteljes színek voltak hangsúlyban mind a lakberendezés, mind az irodaberendezés terén. Mindenféle színárnyalatban találhattunk olyan megoldásokat, melyek tükrözhették a cég arculatát és természetesen a cégvezető ízlését is. Az erős kankalin sárga, a türkiz és az erős zöld színek mellett a narancs és a pink árnyalatai is taroltak 2017-ben, amelyekhez minden esetben halványabb árnyalatokat ajánlottak a lakberendezők. Az irodabútorok terén a két véglet volt trendi az irodákban, így a világos tölgy és a sötét wenge árnyalatok domináltak. Stílusát tekintve inkább a minimalista dizájn került előtérbe, ennek köszönhetően az egyszerű és szögletes formavilág, a letisztult és eleganciát tükröző, funkcionalitást előtérbe helyező bútorok voltak divatosak.

 

 

2018 színei és irodái – előrejelzés

A színpalettát tekintve könnyen megállapíthatjuk, hogy a jövő évben mindenféle tekintetben – és egyre jobban – a természet és természetesség lesz a trend. A vízszínek, így a kék minden árnyalata, a türkiz és a zöld tónusai lesznek azok a színek, amelyek 2018-ban dominálnak majd. Ám nem csak színek, anyagok tekintetében is elmondhatjuk ugyanezt. Egyre nagyobb divatnak örvendenek a valódi tömörfából készült bútordarabok és természetes anyagok is. A fehér és a finom szürke árnyalatok, a földszínek, a világos rózsaszín, és a kicsit meghökkentő fekete-arany kombináció is teret kap a helyiségek berendezését illetően. A klasszikus stílusú bútorok, a finoman kidolgozott részletek vegyülnek majd a minimalista design egyszerűségével, melyek eleganciát sugallnak majd.

Biztos vagyok abban, hogy azok, akik odafigyelnek arra, hogy az iroda színei és berendezése is a legújabb trendeket kövesse, találnak majd nekik ideális és tetsző árnyalatokat, formákat és bútordarabokat 2018-ban is.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, trend, divat, design, irodai berendezés,


Kapcsolódó cikkek

Hogyan rendezzünk be ízlésesen és funkcionális talánnyal egy kisméretű irodát

Hogyan rendezzünk be ízlésesen és funkcionális talánnyal egy kisméretű irodát

Kisméretű irodahelyiséget valóban kihívás úgy berendezni, hogy ne legyen zsúfolt, ennek ellenére mégis minden olyan eszköz megtalálható legyen odabent, amire szükség van a munka közben.
Laptop használat zsibbadás nélkül

Laptop használat zsibbadás nélkül

Ugye Ön is járt már úgy, hogy kényelmes foteljében ülve, a laptopjával ölében elgémberedtek az izmai és a felmelegedett számítógép sem hagyott kellemes emlékeket maga után? Kiváló megoldás a laptop asztalok használata.
Egy divatos irodabútor család: Imago

Egy divatos irodabútor család: Imago

A lehető legjobb irodabútor az, amelynek elemei elsősorban praktikusak, könnyen használhatók, gyerekjáték rendet tartani bennük, és nem utolsó sorban ízlésesek és strapabírók. Röviden. Ám lássuk, mit jelent ez a gyakorlatban.
Kinek az íróasztal, kinek a számítógépasztal

Kinek az íróasztal, kinek a számítógépasztal

Milyen egy valóban jó íróasztal? Nos, ez azért egy tágabb értelemben vett kérdés és megválaszolása mindig az adott igényeknek megfelelően történik. Kinek a pap, kinek a papné ...
Bolt helyett webáruház – máris egyszerűbb az irodabútor vásárlás!

Bolt helyett webáruház – máris egyszerűbb az irodabútor vásárlás!

Új irodabútort vennénk? Megvan az elképzelés, vagy még abban is bizonytalanok vagyunk? A legokosabb, ha webáruházból vásárolunk. Felesleges rohangálás, nézelődés nélkül!