- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Egyszemélyes birodalom - Vezetői irodabútor

Tekintélyes íróasztal, méretes könyvespolcok és komódok, kötetek, dokumentumok sokasága az előkelő külsejű vitrinben – egy tipikus vezetői iroda bútorai. Ám ha a modern és elegáns változat nyűgözne le bennünket, abból sincs hiány!

 

Modern vezetői irodabútor

Modern vezetői irodabútor

 

Milyen is egy igazi vezetői iroda? Fontos, hogy kényelmesen el tudjunk nyújtózni a vezetői székben, no de még lényegesebb, mi vesz körül bennünket! Komolyságot tükröző, elegáns és igényes irodabútorra van szükségünk, amely legyen bár klasszikus vagy modern, nem mellőzheti az eleganciát, sőt az exkluzív megjelenést sem.

Egy vezető pozícióban levő ember általában olyan íróasztalnál ül, amely tekintélyt parancsoló: méretes, fiókokkal és ajtókkal bőven felszerelt, és természetesen számítógép használatára is alkalmas.

Nem mennénk sokra a változatos kialakítású komódok-, no és könyvespolcok nélkül sem: két-három darab is elkél a szobába, sőt, ha szükséges, jól pakolható akasztós szekrény sem árt! Egymás mellé helyezve azonban kissé monotonnak tűnhet a hatás: törjük meg a csukott ajtós, fiókos szekrények sorát vitrines szekrény beiktatásával, amelybe a köteteken túl a személyes tárgyak, emlékek, oklevelek is elhelyezhetők, kedves hangulatot csempészve a helyiségbe.

Egy dolgozószoba vagy egy olyan iroda terében, ahol a vendég, ügyfél leültetése, kávéval kínálása is fontos, egy gyönyörű dohányzóasztal, sőt tv-állvány is jó szolgálatot tehet.  

 

Klasszikus vezetői irodabútor

Klasszikus vezetői irodabútor

 

Sokan szeretik a klasszikus hangulatú irodát, mely már önmagában is tekintélyt parancsoló, ám aki inkább a modernre szavaz, ugyancsak talál magának való modellt. A vezetői iroda kitűnő, igényes, dinamikus hatást keltő, mégis elegáns bútora letisztult, szögletes vonalvezetésű is lehet, szépen lekerekített élekkel, világos színben vagy kellemes fa árnyalatban. Sőt, ízlés szerint oszlop lábakkal vagy laplábakkal, üveglapos asztallal, akár két remekül összeillő színkombinációban. A modern bútorok gondoskodnak a vezetői iroda szellős, áttekinthető berendezéséről is, a számos variációs megoldásnak köszönhetően.

Itt az ideje hát, hogy elfoglaljuk helyünket mutatós, elegáns irodánkban – válasszuk ki ideális bútorainkat, melyek a „kezünk alá dolgoznak”! Nekünk már csak irányítani kell…!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, dolgozószoba, webáruház,


Kapcsolódó cikkek

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet kis irodánkból?

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet kis irodánkból?

Nem minden cég engedheti meg magának, hogy luxus irodát béreljen, óriási terekkel. Sok induló vállalkozás egy szobában kezdi tevékenységét.
Antik Bútor, te csodás - Aramis irodai bútor

Antik Bútor, te csodás - Aramis irodai bútor

Az antik, elegáns stílus kedvelőinek az Aramis bútorcsalád termékeit ajánljuk. Gyönyörű díszléces kialakításával, bronz fogantyúival remekül mutat nem csak otthon, de egy ügyvédi, vagy felsővezetői irodában is.
5 sokoldalú íróasztal, a rugalmas irodaberendezéshez

5 sokoldalú íróasztal, a rugalmas irodaberendezéshez

Az íróasztal a hagyományos irodai környezet egyik sarkalatos bútordarabja. A dolgozók egyedi igényeihez igazodva válasszuk ki az ideális asztalt az irodába.
Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

Mi legyen a meghatározó, amikor a Feng Shui alapján választunk színeket irodánkban?

A Feng Shui a harmónia a természet egyensúlyának keresése. Talán kevesen tudják, hogy ez a harmónia alapvetően minden emberben egyfajta kódolt üzenet, s csupán a modern korokban nem vagyunk hajlandóak automatikusan hallgatni az ezen üzenetet generáló, belső hangra.
Tudta, hogy az iroda legfontosabb része a recepció?

Tudta, hogy az iroda legfontosabb része a recepció?

Az irodába lépve első benyomásként ügyfeleink a recepciót pillantják meg, így természetes, hogy az egyik legfontosabb feladat a helyiség ezen részének gondos kialakítása.