- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Egyszemélyes birodalom - Vezetői irodabútor

Tekintélyes íróasztal, méretes könyvespolcok és komódok, kötetek, dokumentumok sokasága az előkelő külsejű vitrinben – egy tipikus vezetői iroda bútorai. Ám ha a modern és elegáns változat nyűgözne le bennünket, abból sincs hiány!

 

Modern vezetői irodabútor

Modern vezetői irodabútor

 

Milyen is egy igazi vezetői iroda? Fontos, hogy kényelmesen el tudjunk nyújtózni a vezetői székben, no de még lényegesebb, mi vesz körül bennünket! Komolyságot tükröző, elegáns és igényes irodabútorra van szükségünk, amely legyen bár klasszikus vagy modern, nem mellőzheti az eleganciát, sőt az exkluzív megjelenést sem.

Egy vezető pozícióban levő ember általában olyan íróasztalnál ül, amely tekintélyt parancsoló: méretes, fiókokkal és ajtókkal bőven felszerelt, és természetesen számítógép használatára is alkalmas.

Nem mennénk sokra a változatos kialakítású komódok-, no és könyvespolcok nélkül sem: két-három darab is elkél a szobába, sőt, ha szükséges, jól pakolható akasztós szekrény sem árt! Egymás mellé helyezve azonban kissé monotonnak tűnhet a hatás: törjük meg a csukott ajtós, fiókos szekrények sorát vitrines szekrény beiktatásával, amelybe a köteteken túl a személyes tárgyak, emlékek, oklevelek is elhelyezhetők, kedves hangulatot csempészve a helyiségbe.

Egy dolgozószoba vagy egy olyan iroda terében, ahol a vendég, ügyfél leültetése, kávéval kínálása is fontos, egy gyönyörű dohányzóasztal, sőt tv-állvány is jó szolgálatot tehet.  

 

Klasszikus vezetői irodabútor

Klasszikus vezetői irodabútor

 

Sokan szeretik a klasszikus hangulatú irodát, mely már önmagában is tekintélyt parancsoló, ám aki inkább a modernre szavaz, ugyancsak talál magának való modellt. A vezetői iroda kitűnő, igényes, dinamikus hatást keltő, mégis elegáns bútora letisztult, szögletes vonalvezetésű is lehet, szépen lekerekített élekkel, világos színben vagy kellemes fa árnyalatban. Sőt, ízlés szerint oszlop lábakkal vagy laplábakkal, üveglapos asztallal, akár két remekül összeillő színkombinációban. A modern bútorok gondoskodnak a vezetői iroda szellős, áttekinthető berendezéséről is, a számos variációs megoldásnak köszönhetően.

Itt az ideje hát, hogy elfoglaljuk helyünket mutatós, elegáns irodánkban – válasszuk ki ideális bútorainkat, melyek a „kezünk alá dolgoznak”! Nekünk már csak irányítani kell…!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, dolgozószoba, webáruház,


Kapcsolódó cikkek

Miért jó irodabútort webáruházból venni?

Miért jó irodabútort webáruházból venni?

Amikor az ember irodabútort vásárol, többnyire a boltokban nézelődés mellett dönt – de mi lenne, ha mindezt otthonról, a karosszékből is megtehetné, ráadásul visszafizetési garanciát kapna, ha mégsem válik be a kiszállított bútor?
Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Költséghatékony, gyors megoldást keres arra, hogyan osszon meg nagy munkaterületeket? Felejtse el a gipszkarton válaszfalakat.
Legyen az Ön irodája is olyan, mint a kreatív óriáscégeké

Legyen az Ön irodája is olyan, mint a kreatív óriáscégeké

Haladjon Ön is a korral, rendezze be irodáját az óriásvállalatok berendezésének mintájára.
Irodabútort karácsonyra azonnal

Irodabútort karácsonyra azonnal

Annak érdekében, hogy az idei karácsony is emlékezetes legyen és jó hangulatban teljen, nem árt már időben megírni az ajándékok listáját, és elkezdeni a karácsonyi bevásárlást. Webáruházból azonnal kapható termékek közül is válogathat.
Jó forgószékben sokkal kényelmesebben

Jó forgószékben sokkal kényelmesebben

Egy jó forgószékben gyorsabban repül az idő! Válasszuk ki kényelmes irodai székünket a mutatós és praktikus íróasztal mellé!