- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Egyszemélyes birodalom - Vezetői irodabútor

Tekintélyes íróasztal, méretes könyvespolcok és komódok, kötetek, dokumentumok sokasága az előkelő külsejű vitrinben – egy tipikus vezetői iroda bútorai. Ám ha a modern és elegáns változat nyűgözne le bennünket, abból sincs hiány!

 

Modern vezetői irodabútor

Modern vezetői irodabútor

 

Milyen is egy igazi vezetői iroda? Fontos, hogy kényelmesen el tudjunk nyújtózni a vezetői székben, no de még lényegesebb, mi vesz körül bennünket! Komolyságot tükröző, elegáns és igényes irodabútorra van szükségünk, amely legyen bár klasszikus vagy modern, nem mellőzheti az eleganciát, sőt az exkluzív megjelenést sem.

Egy vezető pozícióban levő ember általában olyan íróasztalnál ül, amely tekintélyt parancsoló: méretes, fiókokkal és ajtókkal bőven felszerelt, és természetesen számítógép használatára is alkalmas.

Nem mennénk sokra a változatos kialakítású komódok-, no és könyvespolcok nélkül sem: két-három darab is elkél a szobába, sőt, ha szükséges, jól pakolható akasztós szekrény sem árt! Egymás mellé helyezve azonban kissé monotonnak tűnhet a hatás: törjük meg a csukott ajtós, fiókos szekrények sorát vitrines szekrény beiktatásával, amelybe a köteteken túl a személyes tárgyak, emlékek, oklevelek is elhelyezhetők, kedves hangulatot csempészve a helyiségbe.

Egy dolgozószoba vagy egy olyan iroda terében, ahol a vendég, ügyfél leültetése, kávéval kínálása is fontos, egy gyönyörű dohányzóasztal, sőt tv-állvány is jó szolgálatot tehet.  

 

Klasszikus vezetői irodabútor

Klasszikus vezetői irodabútor

 

Sokan szeretik a klasszikus hangulatú irodát, mely már önmagában is tekintélyt parancsoló, ám aki inkább a modernre szavaz, ugyancsak talál magának való modellt. A vezetői iroda kitűnő, igényes, dinamikus hatást keltő, mégis elegáns bútora letisztult, szögletes vonalvezetésű is lehet, szépen lekerekített élekkel, világos színben vagy kellemes fa árnyalatban. Sőt, ízlés szerint oszlop lábakkal vagy laplábakkal, üveglapos asztallal, akár két remekül összeillő színkombinációban. A modern bútorok gondoskodnak a vezetői iroda szellős, áttekinthető berendezéséről is, a számos variációs megoldásnak köszönhetően.

Itt az ideje hát, hogy elfoglaljuk helyünket mutatós, elegáns irodánkban – válasszuk ki ideális bútorainkat, melyek a „kezünk alá dolgoznak”! Nekünk már csak irányítani kell…!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, dolgozószoba, webáruház,


Kapcsolódó cikkek

Ügyvédi iroda berendezése

Ügyvédi iroda berendezése

Az ügyvédeknek például a lélegzetvételnyi idejükben sem biztos, hogy sikerül kimenekülniük az irodából, és máshol tölteniük el az értékes perceiket, így különösen fontos, hogy úgy rendezzék be az irodájukat, hogy munkán kívül is ...
Vezető állás, vezetői székben

Vezető állás, vezetői székben

Egy vezető ember számára rendkívül fontos az irodai széke kiválasztásánál a tetszetős kivitel is, hiszen sok esetben naponta akár több ügyféllel is tárgyal, ahol irodája, bútorainak külleme mély benyomást tesz az oda látogatókra.
Job Express - Egy jó választás

Job Express - Egy jó választás

A Job Express irodabútor-család elemei nagyon jól variálhatóak, formai kialakítása és színvilága szinte minden környezetbe remekül illeszkedik.
Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Minőségi forgószék egyik alappillére – kiváló ülőfelület

Az irodában töltött munkaidőnk nagy részét ülve töltjük, többségében a számítógép monitorjára meredve, ezért fontos, hogy ergonomikus forgószéket válasszunk az egész napos üléshez.
Profi tárolás az irodában is - BüroCombi+ irodabútorok

Profi tárolás az irodában is - BüroCombi+ irodabútorok

A BüroCombi+ irodaszekrényei és komódjai egytől egyig a pakolhatóságot tartják szem előtt, így különböző méretekben, különböző kialakításokkal is találkozhatunk, ha ilyen bútordarabokat szeretnénk.