- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

5 sokoldalú íróasztal, a rugalmas irodaberendezéshez

Az íróasztal a hagyományos irodai környezet egyik sarkalatos bútordarabja. A dolgozók egyedi igényeihez igazodva válasszuk ki az ideális asztalt az irodába.

Öt sokoldalú, mégis funkcionális íróasztal modellt mutatunk be, melyek a különböző igények kielégítésére kiválóan megfelelőek. Amennyiben a vállalkozás megfelelő forrásokkal rendelkezik, akkor az új belépő dolgozóktól érdemes tájékozódni, milyen asztalnál szokták meg a munkát, ezzel együtt vegyük figyelembe a munkakörrel járó egyedi elvárásokat is. Mint például a projektmenedzserek számára a görgővel felszerelt laptop asztalka jó megoldás lehet, hiszen több osztállyal, kollégával kell együtt dolgoznia, akik adott esetben más helyiségben, emeleten található meg. Nézzük az asztal fajtákat sorjában:

 

1. Állítható íróasztalok

A legújabb kutatások kimutatják, hogy a folyamatos ülő munka rengeteg egészségügyi kockázatot rejt magában. A mozgásszervi betegségeken túlmenően a belső szervekre is rossz hatással van. Az agyvérzés, szívinfarktus, a vérellátási problémákhoz kapcsolódó veszélyek, mind reális problémák. Több vállalatnál felismerték már az ülőmunka veszélyeit, így a fix íróasztalok esetében állítható magasságú modelleket választanak. Ezzel lehetőséget biztosítanak a munkavállalók számára, hogy eldöntsék mikor végzik ülve vagy állva munkájukat. Az állítható méret az asztalt használó kolléga magasságához igazítható, egyszerű mechanizmusok - esetenként elektromos vezérlés - segítik a gyors méretváltoztatást. 

 

 

2. Mozgatható asztalok

Könnyedén és gyorsan alakítható a változó igényekhez igazodó munkakörnyezet a mozgatható íróasztalok segítségével. Különböző konfigurációkba állíthatóak, összekapcsolhatóak ezek a modellek. Lehetővé teszik, hogy akár kisebb konzultációkat, nagyobb team munkát végezzenek a dolgozók külön tárgyalóhelyiség nélkül. A folyamatosan változó munkastílushoz kiválóan igazodik ez a fajta íróasztal.

 

3. Álló íróasztalok

A modern trendeknek megfelelően választhatunk a kollégák számára álló íróasztalt is. Vegyük figyelembe, hogy nem mindenki tud azonnal az évekig tartó ülő munka után hirtelen 8-10 órán át állva dolgozni. Főként azon munkakörökben használjuk ki az álló asztalok adta lehetőséget, ahol sűrűn cserélődnek a kollégák (4-6 órás munkakörök), ügyfélszolgálatokon, illetve a projektmunkák során. Azon dolgozók számára is jó megoldás lehet, akik napjuk nagy részét nem az irodában töltik, csak egy-két óráig használják asztalukat, mert így akár többen is kihasználhatják a helyet a napi munka során.

 

 

4. Ferde íróasztalok

A hajlított formájú asztalok jó térmegtakarítók és egyedi dizájnt visznek az irodába. Lépcsőzetes kiképzésüknek köszönhetően a felsőbb polcokon a dolgozók számára fontos apróságok mellett, jól megférnek az iratok. Kisebb irodahelyiségekben megspórolhatjuk a plusz két láb elfoglalta területet azzal, hogy az asztalok hátsó része a falnak támaszkodik.

 

5. Közösségi asztalok

Nyílt irodákban, nagy közös terek, projektmunkák idején kiváló megoldás a közösségi íróasztal, mely befogadja a kapcsolódó feladatokat ellátó kollégákat egy megbeszélés idejére. A brainstromingok idején a közös asztal nyújtotta "szabadság" jó hatással van a kreatív energiákra.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: íróasztal, álló íróasztal, állítható íróasztal, irodabútor, irodai asztal, laptop asztal,


Kapcsolódó cikkek

A főnök választása

A főnök választása

Jó hír, ha a főnöki fotel kiválasztása kerül sorra, hiszen ez alighanem azt jelenti, hogy a kívánt irodabútorra már ráleltünk! A vezetői széket érdemes a bútor jellegéhez, színéhez igazítani, hogy az összhatás tökéletes legyen…
Rusztikus hatás a mindennapokban

Rusztikus hatás a mindennapokban

Letisztult formák jellemzik a rusztikus hatású dolgozószobát, mely akár egy vidéki otthon részeként is elképzelhető. A természetes hatású alapanyagok segítségével teremthető meg a kellemes hangulat.
Dohányzóasztal - nemdohányzó irodába!

Dohányzóasztal - nemdohányzó irodába!

Megszokott dolog az irodában az íróasztal, székek, esetleg tárgyalóasztal - Az igazán modern és trendi irodákban azonban már megjelennek a komódok is, kanapék és a dohányzóasztal is.
Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Ötletek, hogyan osszuk meg a teret falak felhúzása nélkül

Költséghatékony, gyors megoldást keres arra, hogyan osszon meg nagy munkaterületeket? Felejtse el a gipszkarton válaszfalakat.
Egyszemélyes birodalom - Vezetői irodabútor

Egyszemélyes birodalom - Vezetői irodabútor

Tekintélyes íróasztal, méretes könyvespolcok és komódok, kötetek, dokumentumok sokasága az előkelő külsejű vitrinben – egy tipikus vezetői iroda bútorai. Ám ha a modern és elegáns változat nyűgözne le bennünket, abból sincs hiány!