- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

5 sokoldalú íróasztal, a rugalmas irodaberendezéshez

Az íróasztal a hagyományos irodai környezet egyik sarkalatos bútordarabja. A dolgozók egyedi igényeihez igazodva válasszuk ki az ideális asztalt az irodába.

Öt sokoldalú, mégis funkcionális íróasztal modellt mutatunk be, melyek a különböző igények kielégítésére kiválóan megfelelőek. Amennyiben a vállalkozás megfelelő forrásokkal rendelkezik, akkor az új belépő dolgozóktól érdemes tájékozódni, milyen asztalnál szokták meg a munkát, ezzel együtt vegyük figyelembe a munkakörrel járó egyedi elvárásokat is. Mint például a projektmenedzserek számára a görgővel felszerelt laptop asztalka jó megoldás lehet, hiszen több osztállyal, kollégával kell együtt dolgoznia, akik adott esetben más helyiségben, emeleten található meg. Nézzük az asztal fajtákat sorjában:

 

1. Állítható íróasztalok

A legújabb kutatások kimutatják, hogy a folyamatos ülő munka rengeteg egészségügyi kockázatot rejt magában. A mozgásszervi betegségeken túlmenően a belső szervekre is rossz hatással van. Az agyvérzés, szívinfarktus, a vérellátási problémákhoz kapcsolódó veszélyek, mind reális problémák. Több vállalatnál felismerték már az ülőmunka veszélyeit, így a fix íróasztalok esetében állítható magasságú modelleket választanak. Ezzel lehetőséget biztosítanak a munkavállalók számára, hogy eldöntsék mikor végzik ülve vagy állva munkájukat. Az állítható méret az asztalt használó kolléga magasságához igazítható, egyszerű mechanizmusok - esetenként elektromos vezérlés - segítik a gyors méretváltoztatást. 

 

 

2. Mozgatható asztalok

Könnyedén és gyorsan alakítható a változó igényekhez igazodó munkakörnyezet a mozgatható íróasztalok segítségével. Különböző konfigurációkba állíthatóak, összekapcsolhatóak ezek a modellek. Lehetővé teszik, hogy akár kisebb konzultációkat, nagyobb team munkát végezzenek a dolgozók külön tárgyalóhelyiség nélkül. A folyamatosan változó munkastílushoz kiválóan igazodik ez a fajta íróasztal.

 

3. Álló íróasztalok

A modern trendeknek megfelelően választhatunk a kollégák számára álló íróasztalt is. Vegyük figyelembe, hogy nem mindenki tud azonnal az évekig tartó ülő munka után hirtelen 8-10 órán át állva dolgozni. Főként azon munkakörökben használjuk ki az álló asztalok adta lehetőséget, ahol sűrűn cserélődnek a kollégák (4-6 órás munkakörök), ügyfélszolgálatokon, illetve a projektmunkák során. Azon dolgozók számára is jó megoldás lehet, akik napjuk nagy részét nem az irodában töltik, csak egy-két óráig használják asztalukat, mert így akár többen is kihasználhatják a helyet a napi munka során.

 

 

4. Ferde íróasztalok

A hajlított formájú asztalok jó térmegtakarítók és egyedi dizájnt visznek az irodába. Lépcsőzetes kiképzésüknek köszönhetően a felsőbb polcokon a dolgozók számára fontos apróságok mellett, jól megférnek az iratok. Kisebb irodahelyiségekben megspórolhatjuk a plusz két láb elfoglalta területet azzal, hogy az asztalok hátsó része a falnak támaszkodik.

 

5. Közösségi asztalok

Nyílt irodákban, nagy közös terek, projektmunkák idején kiváló megoldás a közösségi íróasztal, mely befogadja a kapcsolódó feladatokat ellátó kollégákat egy megbeszélés idejére. A brainstromingok idején a közös asztal nyújtotta "szabadság" jó hatással van a kreatív energiákra.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: íróasztal, álló íróasztal, állítható íróasztal, irodabútor, irodai asztal, laptop asztal,


Kapcsolódó cikkek

Sürögjünk-forogjunk, megterhelés nélkül! – Forgószék választás

Sürögjünk-forogjunk, megterhelés nélkül! – Forgószék választás

Az irodai forgószékeket mindenki ismeri, ám kevesen tudják, mennyi modell közül lehet választani, milyen különféle pozitív tulajdonságokkal bírnak, és mennyire különbözőek.
Inspiráció a dolgozószobában

Inspiráció a dolgozószobában

Az otthoni munkavégzésnek néhány hátránya mellett számtalan előnye van; azonban nem élvezhetjük igazán az utóbbiakat, ha nem tudjuk kiküszöbölni az előbbieket.
Fa irodabútorok ápolása

Fa irodabútorok ápolása

A fa bútorok melegséget kölcsönöznek az irodának, és otthonos légkört teremtenek. Ápolásuk, tisztításuk alapvetően egyszerű, csupán néhány alapelvet szükséges mindenképpen betartani.
Útmutató tárgyalóasztal vásárlásához

Útmutató tárgyalóasztal vásárlásához

Minden irodában szükség van legalább egy tárgyalóasztalra, ahol megszülethetnek a fenomenális ötletek, és tárgyalópartnereink is kényelmesen érzik magukat.
Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Melyiket válasszuk: összeszerelt vagy lapraszerelt bútor?

Irodabútor választásakor két lehetőségünk van. Vagy összeszerelve érkezik a bútor, vagy pedig lapraszerelt állapotban. Vajon melyik megoldás lesz számunkra megfelelőbb?