- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

5 sokoldalú íróasztal, a rugalmas irodaberendezéshez

Az íróasztal a hagyományos irodai környezet egyik sarkalatos bútordarabja. A dolgozók egyedi igényeihez igazodva válasszuk ki az ideális asztalt az irodába.

Öt sokoldalú, mégis funkcionális íróasztal modellt mutatunk be, melyek a különböző igények kielégítésére kiválóan megfelelőek. Amennyiben a vállalkozás megfelelő forrásokkal rendelkezik, akkor az új belépő dolgozóktól érdemes tájékozódni, milyen asztalnál szokták meg a munkát, ezzel együtt vegyük figyelembe a munkakörrel járó egyedi elvárásokat is. Mint például a projektmenedzserek számára a görgővel felszerelt laptop asztalka jó megoldás lehet, hiszen több osztállyal, kollégával kell együtt dolgoznia, akik adott esetben más helyiségben, emeleten található meg. Nézzük az asztal fajtákat sorjában:

 

1. Állítható íróasztalok

A legújabb kutatások kimutatják, hogy a folyamatos ülő munka rengeteg egészségügyi kockázatot rejt magában. A mozgásszervi betegségeken túlmenően a belső szervekre is rossz hatással van. Az agyvérzés, szívinfarktus, a vérellátási problémákhoz kapcsolódó veszélyek, mind reális problémák. Több vállalatnál felismerték már az ülőmunka veszélyeit, így a fix íróasztalok esetében állítható magasságú modelleket választanak. Ezzel lehetőséget biztosítanak a munkavállalók számára, hogy eldöntsék mikor végzik ülve vagy állva munkájukat. Az állítható méret az asztalt használó kolléga magasságához igazítható, egyszerű mechanizmusok - esetenként elektromos vezérlés - segítik a gyors méretváltoztatást. 

 

 

2. Mozgatható asztalok

Könnyedén és gyorsan alakítható a változó igényekhez igazodó munkakörnyezet a mozgatható íróasztalok segítségével. Különböző konfigurációkba állíthatóak, összekapcsolhatóak ezek a modellek. Lehetővé teszik, hogy akár kisebb konzultációkat, nagyobb team munkát végezzenek a dolgozók külön tárgyalóhelyiség nélkül. A folyamatosan változó munkastílushoz kiválóan igazodik ez a fajta íróasztal.

 

3. Álló íróasztalok

A modern trendeknek megfelelően választhatunk a kollégák számára álló íróasztalt is. Vegyük figyelembe, hogy nem mindenki tud azonnal az évekig tartó ülő munka után hirtelen 8-10 órán át állva dolgozni. Főként azon munkakörökben használjuk ki az álló asztalok adta lehetőséget, ahol sűrűn cserélődnek a kollégák (4-6 órás munkakörök), ügyfélszolgálatokon, illetve a projektmunkák során. Azon dolgozók számára is jó megoldás lehet, akik napjuk nagy részét nem az irodában töltik, csak egy-két óráig használják asztalukat, mert így akár többen is kihasználhatják a helyet a napi munka során.

 

 

4. Ferde íróasztalok

A hajlított formájú asztalok jó térmegtakarítók és egyedi dizájnt visznek az irodába. Lépcsőzetes kiképzésüknek köszönhetően a felsőbb polcokon a dolgozók számára fontos apróságok mellett, jól megférnek az iratok. Kisebb irodahelyiségekben megspórolhatjuk a plusz két láb elfoglalta területet azzal, hogy az asztalok hátsó része a falnak támaszkodik.

 

5. Közösségi asztalok

Nyílt irodákban, nagy közös terek, projektmunkák idején kiváló megoldás a közösségi íróasztal, mely befogadja a kapcsolódó feladatokat ellátó kollégákat egy megbeszélés idejére. A brainstromingok idején a közös asztal nyújtotta "szabadság" jó hatással van a kreatív energiákra.


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: íróasztal, álló íróasztal, állítható íróasztal, irodabútor, irodai asztal, laptop asztal,


Kapcsolódó cikkek

Egy divatos irodabútor család: Imago

Egy divatos irodabútor család: Imago

A lehető legjobb irodabútor az, amelynek elemei elsősorban praktikusak, könnyen használhatók, gyerekjáték rendet tartani bennük, és nem utolsó sorban ízlésesek és strapabírók. Röviden. Ám lássuk, mit jelent ez a gyakorlatban.
4 módja, hogy a kollégák a hőségben is jól dolgozzanak

4 módja, hogy a kollégák a hőségben is jól dolgozzanak

Szinte naponta dől meg a meleg rekord hazánkban, érthető módon a munkatársakat is megviseli a hőség. Segítsük az irodai munkát néhány átgondolt módszerrel.
Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Olyan irodában szeretnénk dolgozni, amely nemcsak funkcionális, de szép, hangulatos is? Bármelyik stílusban megtaláljuk az igazit. Lássuk, mire lesz szükségünk!
Hogyan rendezzünk be ízlésesen és funkcionális talánnyal egy kisméretű irodát

Hogyan rendezzünk be ízlésesen és funkcionális talánnyal egy kisméretű irodát

Kisméretű irodahelyiséget valóban kihívás úgy berendezni, hogy ne legyen zsúfolt, ennek ellenére mégis minden olyan eszköz megtalálható legyen odabent, amire szükség van a munka közben.
Job Express - Egy jó választás

Job Express - Egy jó választás

A Job Express irodabútor-család elemei nagyon jól variálhatóak, formai kialakítása és színvilága szinte minden környezetbe remekül illeszkedik.