- irodabútor és forgószék vásárlás 0-24 óráig -

Lelket és praktikumot az irodába! - Iroda berendezése

Olyan irodában szeretnénk dolgozni, amely nemcsak funkcionális, de szép, hangulatos is? Bármelyik stílusban megtaláljuk az igazit. Lássuk, mire lesz szükségünk!

 

Iroda berendezése

 

Az iroda ne csak mutatós legyen, hanem praktikus is – legyen szellős, igazodjunk jól el benne, mindenkinek legyen meg a megfelelő tere. Való igaz, mindjárt jobb kedvvel dolgozunk egy irodában, ha tetszik a hangulata. Ezt sokban meghatározza az iroda berendezés stílusa, de arra is kell ügyelnünk, minden fontos bútor jelen van-e a helyiségben!

Lássuk először is a „körítést” a munkaasztalok körül! Minden iroda alapvető felszereltségéhez tartoznak a különféle szekrények és komódok. Elhelyezésük rajtunk múlik.

A lényeg, hogy mindenből legyen: a dokumentumok, dossziék, könyvek, iratok tárolásához szükségünk van zárt és nyitott szekrényekre – esztétikus sorrendben válthatják egymást a fal mellett a keskeny vagy széles könyvespolcok, a magasabb és alacsonyabb komódok, fiókos vagy ajtós megoldással; a sarokba állítható ruhásszekrény ideális sarokelem, ráadásul mindig tarthatunk benne öltönyt, kosztümöt, alkalmi cipőt a váratlan eseményekhez, rendezvényekhez.

A könyvespolcok mellett az üveges, vitrines szekrények nagyon jól mutatnak, főleg, ha személyes tárgyakat, díszeket, fényképeket, okleveleket is rejtenek, kissé oldva a szigorú irodai jelleget. A fiókos komódokra egyes típusoknál rátétek is kaphatók, melyek szintén értékes pakolófelülettel szolgálnak.

Ami az íróasztalokat, számítógépasztalokat illeti, a remekbe szabott, fiókos modellek tökéletesek lehetnek hosszútávon bárkinek. Funkcionálisak vezetői asztalként és akkor is, ha az iroda terében kényelmesen elférnek a dolgozók egy-egy különálló asztallal. Ha azonban nagyobb teret és több embert kell elhelyezni, kiváló szolgálatot tehetnek a hosszú, L-alakú asztallá alakítható változatok, amelyek egyszerű és modern megjelenésük mellett tökéletesen praktikusak is. Sima vagy sarok íróasztalok ezek, jobbos vagy balos változatban, melyeket sarokelemekkel köthetünk össze vagy egészíthetünk ki, így még akár a fénymásoló is elfér rajtuk, és nem zavaró.

A külön monitortartóval, billentyűzettartóval seperc alatt felszerelhetjük az asztalokat asztali számítógépek használatához. Ha mindez megvan, már nem vagyunk messze a használatba vételtől: forgószékek, tárgyalószékek és némi dekoráció után már indulhat is az irodai élet!


Íróasztal AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodabútor, dolgozószoba, irodaszekrény, komód, íróasztal, könyvespolc, számítógépasztal,


Kapcsolódó cikkek

Iroda berendezése számítógépes munkákhoz

Iroda berendezése számítógépes munkákhoz

Az iroda berendezésekor érdemes odafigyelni a részletekre, ugyanis ha a helységet megfelelően, személyre szabottan rendezzük be, nagyon sok fejfájástól kímélhetjük meg magunkat hosszú távon.
4 fontos intelem, start-up cégek irodáinak berendezéséhez

4 fontos intelem, start-up cégek irodáinak berendezéséhez

A lendületes, produktív csapatmunkához fontos a rugalmas munkakörnyezet. A kopottas pincék, elhanyagolt garázsok olcsó megoldást kínálnak az induló cégek számára.
Dohányzóasztal - nemdohányzó irodába!

Dohányzóasztal - nemdohányzó irodába!

Megszokott dolog az irodában az íróasztal, székek, esetleg tárgyalóasztal - Az igazán modern és trendi irodákban azonban már megjelennek a komódok is, kanapék és a dohányzóasztal is.
Trendi irodaberendezés fillérekből

Trendi irodaberendezés fillérekből

A manapság kapható irodabútorokban az a jó, hogy számos eleme közül mi választjuk ki azokat, amelyeket az irodában szeretnénk látni. Ebben pedig az a nagyszerű, hogy egyelőre akár csupán csak polcokkal is berendezhetjük az irodát...
A főnök választása

A főnök választása

Jó hír, ha a főnöki fotel kiválasztása kerül sorra, hiszen ez alighanem azt jelenti, hogy a kívánt irodabútorra már ráleltünk! A vezetői széket érdemes a bútor jellegéhez, színéhez igazítani, hogy az összhatás tökéletes legyen…